Teknisk Ukeblad Media søker leder og journalist til ny byggsatsning

Teknisk Ukeblad Media AS utgir TU.no, digi.no, Gamer.no, Diskusjon.no, Insidetelecom.no, tjenestene Story Labs, TU Jobb, TU Event, samt bladet Teknisk Ukeblad. I tillegg driver selskapet fagbladet Våre Veger med tilhørende nettsted. TU Media har en omsetning på ca. 110 millioner kroner, ca. 65 ansatte og en samlet digital trafikk på ca. 2,4 millioner unike brukere per måned. Medieselskapet eies av TEKNA og NITO.

FirmaTeknisk Ukeblad Media
FylkeOslo
Søknadsfrist15.12.2017

Vi søker medarbeidere som hver dag strekker seg for å bli enda litt flinkere enn de var i går, som evner å omstille seg i takt med nye brukerbehov og generelt er positivt innstilt til varierende arbeidsoppgaver.

Bygg- og eiendomsbransjen er inne i en rivende utvikling: Vi står overfor en grønn omstilling, systemer skal styres gjennom avansert bruk av IT og IoT, og rehabilitering av eiendomsmasse blir vel så viktig som nybygg.

Teknisk Ukeblad Media ønsker å følge denne utviklingen tett, dra opp de store perspektivene og samtidig gi aktørene i bransjen mest mulig informasjon som de har bruk for i sitt daglige arbeid.

Nå søker vi etter to nye medarbeidere i faste stillinger, som kan hjelpe oss å dra igang satsningen. Disse vil jobbe sammen med dyktige kolleger i Teknisk Ukeblad Medias organisasjon, som fra før gir ut tu.no, digi.no, insidetelecom.no og diskusjon.no.

Leder

Lederen for satsningen som har god oversikt over byggbransjens muligheter og utfordringer. Du har et betydelig nettverk innad i bransjen, og evner å pleie dette parallelt med selv å produsere innhold og styre dine medarbeidere. Du ser muligheter i markedet og evner å omsette disse til nettstedets beste.

Du må ha kunnskap nok til å se de store perspektivene, og er samtidig opptatt av å dekke bransjens basisbehov for nyheter. Journalistisk erfaring er en fordel, men ingen forutsetning, hvis du ellers har en god skriftlig formuleringsevne.

Vi ser på satsningen som et start up-prosjekt, og ønsker en leder som tar eierskap til satsningen og går inn i oppgavene med mye energi.

Journalist

Vi skal fortelle om alt det spennende som rører seg i norsk byggbransje, og samtidig stille de kritiske spørsmålene. Vi trenger en sulten journalist som legger sin ære i å være først og best. Du evner å produsere kjappe nyhetssaker parallellt med at du trekker opp de store perspektivene.

Teknisk Ukeblad Media ønsker å være ledende på digital journalistikk – både i gravearbeidet og i presentasjon. Derfor satser vi på datajournalistikk og eksperimenterer med nye fortellerteknikker. Vi forventer ikke at du som søker behersker alt dette, men vi ønsker medarbeidere som har en interesse for å videreutvikle seg og lære.

Redaksjonelle medarbeidere i denne satsningen skal være mest mulig ute og møte spennende mennesker, så endel reisevirksomhet må påregnes.

Spørsmål kan rettes til redaktør i Teknisk Ukeblad Media, Svein-Erik Hole, på telefon 909 69 053.

NJ-klubbleder i TU Media er Håvard Fossen, som kan nås på telefon 905 19 347.

Søknad sendes til: seh@tu.no innen 15. desember 2017.

Vis flere stillinger: