Fra arbeidene på E18 Rugtvedt - Dørdal.

Hæhre Entreprenør blir BetonmastHæhre Anlegg

Fra og med 23. november er Hæhre Entreprenør AS døpt om til BetonmastHæhre Anlegg AS.

– Dette er en naturlig videreføring og en del av integrasjonsarbeidet etter fusjonen mellom Betonmast og Hæhre, sier daglig leder Albert Kr. Hæhre i BetonmastHæhre Anlegg til Byggeindustrien.

– Vi har nå en veldig bra ordrereserve, og har nok gjøre hele gjennom hele 2018 – men vi vil også jobbe for å sikre oss ytterligere prosjekter, spesielt innen enkelte av fagene, sier Albert Kr. Hæhre. Her sammen med Lars Hæhre. (Klikk for større versjon)

Tidligere i år ble det besluttet en omorganisering av konsernstrukturen i den nye entreprenørgiganten gjennom innføringen av en divisjonsstruktur. BetonmastHæhre er nå delt inn i divisjon bygg, divisjon anlegg, divisjon eiendom og divisjon Sverige. Divisjon anlegg ledes av Albert Kr. Hæhre, og omfatter ved siden av BetonmastHæhre Anlegg, Isachsen Anlegg samt anleggsgartnerfirmaet Steen & Lund.

– Disse selskapene samles under BetonmastHæhre Anlegg-paraplyen – men vil fortsatt operere med sine egne selskapsnavn ute i markedet og på alle maskiner, legger Hæhre til.

God ordrereserve
Samlet omsatte disse anleggsvirksomhetene for om lag 4,5 milliarder kroner i 2016 – og etter å ha landet flere store kontrakter den senere tiden forventer Hæhre en fortsatt vekst for anleggsdivisjonen både i inneværende år og for 2018.

– Vi har nå en veldig bra ordrereserve, og har nok gjøre hele gjennom hele 2018 – men vi vil også jobbe for å sikre oss ytterligere prosjekter, spesielt innen enkelte av fagene, sier Hæhre.

BetonmastHæhre Anlegg tar i hovedsak for seg de store anleggsprosjektene over hele landet, mens Isachsen Anlegg tar de mellomstore oppdragene.

– Ikke minst har Isachsen Anlegg landet flere viktige jobber i Oslo sentrum den senere tiden - og her kan vi profitere på samhandlingen mellom søsterselskapene Isachsen Anlegg og Steen & Lund – slik at vi kan tilby komplette prosjekter. Denne delen av selskapet kommer til å satse tungt på prosjekter i Stor-Oslo i tiden fremover, sier Hæhre.

Totalt arbeider det nå rundt 1.800 personer i anleggsdivisjonen – og over 2.700 personer i konsernet.

– Vi har sikret oss mange dyktige personer den senere tiden, men kommer også til å jobbe for å styrke oss innen enkelte fag, sier han.

Flere store prosjekter
Anleggsdivisjonen i konsernet har flere store pågående prosjekter, som blant annet E18 Rugtvedt-Dørdal, E6 Kolomoen−Arnkvern og E6 Helgeland nord samtidig som de har store oppdrag på parsellen E6 Helgeland sør.

– Vi ser hele tiden også på hvilke prosjekter vi skal jobbe mot fremover. Det er mange spennende oppdrag ute i markedet akkurat nå, og vi vurderer hvilke prosjekter vi skal satse mot. Det er store og kompliserte prosjekter, med stor grad av tidlig involvering – og det betyr at vi må gå 100 prosent inn i prosjektene vi ønsker å vinne – og sette av relativt store ressurser i anbudsarbeidet, legger Hæhre til.