Hydrogeolog

Rambøll har en selvstendig forretningsenhet – Rambøll Vann – med 700 dedikerte vannrådgivere. Vi jobber med noen av verdens mest ambisiøse og innovative vannprosjekter, og flere av våre spesialister er førende innen deres felt på verdensplan.

FirmaRambøll
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist01.01.2018

Master /Sivilingeniør Hydrogeologi

Rambøll Vann søker nå etter dyktige og fremtidsorienterte master/sivilingeniører innen Hydrogeologi, både nyutdannede og Seniorer til vår avdeling i Drammen! Avdelingen består i dag av 25 medarbeidere, som dekker alle disipliner innen vann. Vi har nå et behov for å ansette flere medarbeidere for å dekke etterspørselen i markedet.

Avdelingen inngår i Ramøll Water, et globalt team med 700 rådgivere, der nærmere 100 sitter i Norge. Våre dyktige sivilingeniører, ingeniører, forskere, hydrauliske spesialister og landskapsarkitekter, jobber alle med en helhetlig tilnærming rundt en av verdens viktigste ressurser: Rent vann. Vi tar tak i kundens utfordringer knyttet til klimatilpasning og økologisk fotavtrykk, bærekraftig planlegging, vannressurser, vann- og avløpsrensing og vann- og avløpsinfrastruktur.

Om stillingen

Som medarbeider i Rambøll Vann vil du inngå i et globalt team bestående av noen av verdens fremste eksperter innen vann. Du vil bli involvert i prosjekter fra første dag og bli utfordret gradvis, med god oppfølging fra kollegaer. Vi legger vekt på at du skal få utfordret deg i et bredt utvalg av prosjekter i ulike faser. Vi har prosjekter for både private og offentlige aktører, lokalisert i både by og bygd.

Oppgavene for Hydrogeologene i Rambøll er knyttet til blant annet kartlegging av grunnvannsforekomster og brønner, etablering av brønner på byggeplass, Håndtering av georadar og CVES, etablering av grunnvannsforsyning, hindre spredning av forurensninger til grunnvann og resipient, etablering av mobile renseanlegg og renseløsninger, pumpetester, brønnetablering, grunnvannsnivåundersøkelser, flomsikring og modellering.

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på "søk på stillingen"-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Vi vil vurdere søkere fortløpende. Velkommen som søker!

Kontaktperson

Eva Rogne Tønnessen

E-postadresse: eva.tonnessen@ramboll.no

Telefonnummer: +47 97726561

Vis flere stillinger: