Rådgiver bru

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist15.01.2018

Sweco Bergen er Vestlandets største rådgiver og en arbeidsplass med lange tradisjoner, sterk lokal forankring og et ekte engasjement for lokalmiljøet. Vi er over 250 ansatte som arbeider i nye og inspirerende kontorer på Fantoft.

Brumiljøet i Sweco Norge består av drøyt 40 dyktige medarbeidere basert i Oslo, Lillehammer og Bergen som arbeider tett sammen i både prosjekter og med faglig utvikling. Brugruppen i Bergen teller 14 kolleger med ett til førti års erfaring. Bergenskontoret er kompetansesenter for bru- og samferdselskonstruksjoner i Sweco Norge. Vi leverer rådgivningstjenester innenfor alle fag, og brugruppen er en del av avdeling Bygg og Anlegg som er Vestlandets største konstruksjonsmiljø.

Sweco er involvert i en rekke store og små infrastrukturprosjekter for myndigheter og private aktører, og flere skal settes i gang de nærmeste årene. Prosjektene våre blir større og vi har store oppdragsreserver over hele landet. Vi ser store muligheter for å sikre flere oppdrag der vi kan bidra til å forme fremtidens byer og samfunn.

For å møte denne utviklingen søker vil nå en erfaren rådgiver som kan styrke brumiljøet i Bergen.

Stillingsbeskrivelse:

Du vil delta i ulike flerfaglige bru- og samferdselsprosjekter over hele landet. Du vil i starten bli involvert i prosjekteringsarbeidet med Bybanens byggetrinn 4 i Bergen, eller E6 mellom Arnkvern og Moelv i Hedmark. På E6 alene skal vi prosjektere ca. 40 bruer. Vi er også involvert i utviklingsarbeider med Sintef, Statens vegvesen og NTNU på lengre fjordkrysninger, og den rette kandidaten kan også få muligheter her.

Noen aktuelle arbeidsoppgaver:

  • Konseptstudier, skisse- og forprosjekter.
  • Prosjektering-, regulerings-, og byggeplaner for bru- og samferdselsprosjekter
  • Fagansvar og/eller prosjekteringsledelse for bru- og samferdselsprosjekter

DIN BAKGRUNN

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør med minimum fem års erfaring fra rådgivende ingeniør, entreprenør, byggherre eller annen relevant virksomhet

DINE EGENSKAPER

  • Du er en positiv og engasjert lagspiller
  • Du er selvstendig og beslutningsdyktig
  • Du har solid erfaring og inngående kjennskap til Statens vegvesens håndbøker

DETTE KAN VI TILBY

  • Et brumiljø med lang historie som fortsatt satser i Bergen
  • Svært kompetente kolleger og ledere
  • Et sosialt og godt arbeidsmiljø med stor trivsel og takhøyde
  • Ansvarsfulle oppgaver i spennende prosjekter
  • Utvikling innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid i et flerfaglig miljø
  • Arbeidsplass sentralt i Bergen i vårt nybygg like ved Fantoft bybanestopp

Kontaktperson

Kristian Rommetveit Dahl

Gruppeleder Bru

Tlf. +47 926 36 395

kristian.rommetveit.dahl@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: