Petter Gram

Montér Drammen og Flisekompaniet flytter til Liertoppen

Etter ti år på Brakerøya skal Montér Drammen flytte inn i nye lokaler på Liertoppen. Et nytt og moderne byggevarehus skal bygges i samarbeid med Lani Invest AS.

Det nye byggevarehuset skal samlokaliseres med Flisekompaniet, så nå får kundene tilgang på flis og byggevarer under ett og samme tak.

Både Montér og Flisekompaniet vil tilby sine totalkonsepter i den nye Drammensetableringen. 

- Montér satser sterkt på kjøkken, bad og garderobe, med store avdelinger og bredt sortiment. Byggevarehuset vil også ha et temperert listverk som som gir bedre kvalitet på varene, gjør flere varer tilgjengelig hele året, og bidrar til en mer behagelig handleopplevelse, heter det i en melding fra selskapet.

Samlokalisering
Optimera kjøpte Flisekompaniet i 2016 og Montér Drammen blir det tredje byggevarehuset hvor Montér og Flisekompaniet samlokaliseres.

- Montér og Flisekompaniet i samme lokaler blir en spennende kombinasjon. Byggevarer og flis går hånd-i-hånd i både nybygging og rehabilitering, så dette tror vi vil skape positive synergier for kundene våre, sier Petter Gram, regionsdirektør i Optimera.

God tilgjengelighet
Det nye byggevarehuset vil bli på i underkant av 5.000 kvadratmeter, fordelt mellom Montér og Flisekompaniet. Tomten på syv mål ligger på Gjellebekk, vis à vis Liertoppen senter.

- Med tolv minutter til Drammen og ti minutter til Asker vil det nye byggevarehuset bli mer tilgjengelig enn tidligere, forteller Gram.

- Vi ønsker å skape de beste løsningene for kundene våre og denne samlokaliseringen vil styrke både kundeopplevelsen og kundetilbudet betydelig. På det nye anlegget vil vi samle 25 eksperter på både byggevarer og flis som vil ønske både proffkunder og private velkommen til en bedre handleopplevelse, avslutter Gram.

Det nye lokalet vil være innflytningsklart i starten av 2019.