Druck

Er du vår nye produktsjef for Jackon Group?


Jackon gruppen er et privateid norsk industrikonsern med hovedkontor i Fredrikstad. Selskapet er en av Europas ledende produsenter av isolasjon, byggesystemer, våtromsprodukter samt spesialprodukter / emballasje i ekspandert (EPS) og ekstrudert (XPS) polystyren og EPP (ekspandert polypropylen) til byggebransjen og annen industri. Konsernet har i alt 19 fabrikker i 6 land og salgsselskap i ytterligere 3 land, ca. 800 ansatte og en årlig omsetning tett på 3 mrd kroner, hvorav ca. 80% er utenfor Norge. Jackon gruppen har en klart definert vekststrategi og mål om fortsatt vekst innenfor eksisterende teknologier og produktområder, i eksisterende og nye markeder i Europa.

FirmaJackon
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfristsnarest

Jackon søker en erfaren bygg ingeniør til stillingen som produktsjef, med ansvar for konsernets produktutvikling innenfor vegg- og grunnmursystemer.

Stillingen stiller krav til faglig tyngde og til ledelse. Gjennom strategisk og målrettet samarbeid med ledelsen i Jackon videreforedles, utvikles og skapes nye produkter til eksisterende og nye markeder i Europa. Dette skal skje i samarbeid med de lokale produktsjefene i konsernet.

Stillingen gir en sjelden mulighet til å påvirke og utvikle nye innovative løsninger i byggebransjen.

Produktutvikling, bransjeerfaring og evne til å drive prosesser er sentralt for å lykkes i rollen.

Kompetanse og erfaring:

  • Teknisk utdanning innen bygg
  • Prosjektledelse
  • Markeds- og bransjekunnskap
  • Prosessorientert med ledererfaring
  • Gode engelskkunnskaper

Vi tilbyr:

En faglig interessant stilling i et norskeiet industrikonsern i sterk vekst. Stillingen er ny og gir store utviklingsmuligheter. Konkurransedyktige betingelser.

Jackon ligger i Fredrikstad som er en kommune i vekst og en foregangskommune innen byutvikling. Et variert næringsliv skaper et interessant klima for innovasjon og utvikling i en region der folk trives året rundt.

For mer informasjon om stillingen kan salgsdirektør Norden Jan-Erik Engebretsen mob: +47 950 64 277 eller Torp Consulting Øst v/Annette Thorsø Mor mob: +47 911 95 822 kontaktes.

Søk stilling

Vis flere stillinger: