Aase Lien Kleppe - distrikssjef Skanska Møre og Romsdal. Foto: Skanska

Ny distriktssjef i Skanska

Åse Lien Kleppe har tatt over som distriktssjef for Skanska i Møre og Romsdal.

Åse Lien Kleppe (41) er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har jobbet i entreprenørkonsernet i over 17 år. De første 10 årene jobbet hun ved selskapets Oslo-avdeling hvor hun var involvert i en rekke større boligprosjekter, som for eksempel Pilestredet Park og den store Fornebu-utbyggingen. For syv år siden flyttet hun hjem til Ålesund og har rukket å være med på flere byggeprosjekter både på Sunnmøre og i Romsdalen, før hun nå har tatt fatt på jobben som distriktssjef.

Det største prosjektet Skanska har i Møre og Romsdal er utbyggingen av Norsk Maritimt Kompetansesenter (NMK) i Ålesund. Dette prosjektet er helt i avslutningen og Kleppe jobber nå målrettet for å fylle opp ordrereserven.

- Vi ønsker større komplekse prosjekter hvor vi kan få et totalansvar, gjerne i tett samspill med kunden slik at vi får muligheten til bruke bredden i kompetansen vår til å finne optimale løsninger som dekker kundens behov, forteller Kleppe, og legger til at markedet i Møre og Romsdal ser meget bra ut.

– Det er mange spennende prosjekter på vei ut i markedet både i regi av offentlige og private utbyggere. Det at de offentlige byggherrene i større grad har tatt i bruk totalentrepriser og samspillmodeller, samt signaliserer høye ambisjoner innen bærekraft gjør at jeg er fornøyd med markedsutsiktene for Møre og Romsdal, avslutter kleppe.