Adm. dir. Jackon Scandinavia

Jackon gruppen er et privateid norsk industrikonsern med hovedkontor i Fredrikstad. Selskapet er en av Europas ledende produsenter av isolasjon, byggesystemer, våtromsprodukter samt spesialprodukter / emballasje i ekspandert (EPS) og ekstrudert (XPS) polystyren og EPP (ekspandert polypropylen) til byggebransjen og annen industri. Konsernet har 800 ansatte og i alt 19 fabrikker i 6 land og salgsselskap i ytterligere 3 land. Omsetningen er tett på 3 milliarder NOK, hvorav ca. 80% er utenfor Norge. Jackon gruppen har en klart definert vekststrategi og mål om fortsatt vekst innenfor eksisterende teknologier og produktområder, i eksisterende og nye markeder i Europa. 

Jackon Scandinavia betjener et svært viktig hjemmemarked og omsetter for ca. 1,2 milliarder NOK. Det er 350 ansatte fordelt på 12 fabrikker.

FirmaJackon
FylkeØstfold
StedGressvik
Søknadsfristsnarest

MARKEDSLEDENDE ISOLASJONSPRODUKTER - VEKSTSTRATEGI - HELE VERDIKJEDEN

Vi søker etter en dynamisk leder med ambisjoner om å utvikle og forbedre, som er ydmyk for faglig kompetanse og erfaring og samtidig tørr å utfordre og tenke nytt.

ANSVARSOMRÅDE

Administrerende Direktør for alle selskapene i Skandinavia: Jackon AS, Jackon AB, Jackon Danmark A/S

ORGANISATORISK PLASSERING

Adm.dir rapporterer til Group CEO og inngår i Jackon Group sin ledergruppe.

Adm.dir. rapporterer i tillegg til styret for Jackon Scandinavia.

MÅL

Lede i tråd med konsernets kjerneverdier og ledelsesfilosofi og sikre fortsatt lønnsom vekst og løpende forbedringer i alle deler av virksomheten

FAGLIG BAKGRUNN

Høyere utdannelse – gjerne ingeniør eller økonom – minimum Bachelor nivå

ERFARING

  • Sterk industriell driftsbakgrunn – ønskelig fra hele verdikjeden
  • Skandinavisk ledererfaring / kompetanse
  • Erfaring med endringsledelse – vekst og utvikling
  • Gjerne erfaring fra matriseorganisering
  • Ledererfaring fra salg/marked med forståelse for produksjon eller ledererfaring fra produksjon med god innsikt i salg/marked

BETINGELSER

Vi kan tilby en sentral lederstilling i et industrikonsern i sterk utvikling. Stabilt industrielt eierskap og korte beslutningsveier gir gode forutsetninger for videre vekst. Kulturen er uformell og lite politisk. Dette gir gode forutsetninger for å lykkes for en leder som evner å foredle dette videre i tråd med Jackons ledelsesfilosofi.

Betingelsene vil være konkurransedyktige, og utviklingsmulighetene store.

Kontaktperson

Hege Lise Sørbye

Partner Kingbird Executive Search

hege.lise.sorbye@kingbird.no

+47 911 70 580

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: