Teamleder bygg

Velkommen til Fredrikstad, kåret til Norges mest attraktive by 2017. En liten time fra Oslo, der hvor Glomma renner ut i havet finner du Fredrikstad. Med våre 80.000 innbyggere er vi landets sjette største by. Fredrikstad er en by i sterk vekst. I tillegg til en urban bykjerne, har vi et spennende og vakkert omland og en vakker skjærgård. Byen er kjent for sitt rike kulturliv og sine historiske tradisjoner. Gamlebyen er Nord-Europas best bevarte festningsby. I Fredrikstad finner man trygge oppvekst- og levekår, et godt boligtilbud og et variert miljø- og teknologibasert næringsliv. Du når Oslo på en time og Gøteborg på vel to timer.

Fredrikstad kommune ønsker å være en arbeidsgiver hvor ulikheter og mangfold er en styrke. Kvalifiserte personer med innvandrerbakgrunn og eller redusert funksjonsevne oppfordres til å søke. Kommunens verdier er Modig, Engasjert, Romslig og Kompetent.

MERK Fredrikstad - så andre MERKer det!

FirmaFredrikstad kommune
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist04.12.2017

Vi bygger Fredrikstad by - blir du med på laget? Vi ser etter en erfaren og drivende dyktig teamleder for bygg.

Som teamleder hos oss i Virksomhet prosjektutvikling får du mulighet til å lede kommunens prosjektportefølje innen bygg.

Over hele Fredrikstad jobber våre prosjektledere med spennende og utfordrende byggeprosjekter, som utbygging og rehabilitering av barnehager, skoler, sykehjem, idrettshaller, kulturbygg og kommunale boliger. Lislebyhallen, som ble åpnet i 2015, var et pilotprosjekt i Framtidens byer og passivhus med fokus på klimagassutslipp og miljøvennlige løsninger. Idrettshallen ble kåret til "Årets idrettsanlegg 2016" av Kulturdepartementet, Norges Idrettsforbund og organisasjonen BAD, PARK og IDRETT.

I plan- og byggeprosessen samarbeider vi med arkitekter, entreprenører, byggeledelse, rådgivere, offentlige etater og fremtidige brukere av bygget.

Virksomhet prosjektutvikling omsetter for ca. 500 millioner kroner årlig, og har en prosjektportefølje på ca. 3 milliarder kroner. Vi er i dag 17 medarbeidere, og søker nå etter en teamleder.

Vi kan tilby

  • Vi tilbyr interessante og varierte prosjekter i et spennende og tverrfaglig miljø. Som teamleder hos oss vil du få mye ansvar og innflytelse, utfordrende arbeidsoppgaver, og mulighet til å utvikle deg som leder
  • Du blir del av et tverrfaglig, uformelt og sosialt arbeidsfellesskap, og vil samarbeide med mange dyktige fagfolk som ønsker å spille på lag med deg
  • Vi tilbyr fleksibel arbeidstid og gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Du vil få mulighet til faglig utvikling gjennom kurs og opplæring.

Virksomhet prosjektutvikling har for tiden kontorplass i Tomteveien på Rolvsøy.

Hovedoppgaver

  • Du skal lede et team av prosjektledere som gjennomfører kommunens byggeprosjekter, som skoler, helsebygg, kultur- og idrettsbygg mv. I tillegg skal du lede egne byggeprosjekter.
  • Du får personal- og resultatansvar for teamets prosjektportefølje, og vil være en del av ledergruppen i Virksomhet prosjektutvikling.
  • Som teamleder skal du vurdere og foreslå strategiske veivalg for virksomheten, og jobbe for kontinuerlig forbedring av interne prosesser.

Kvalifikasjonskrav

  • Det kreves at du har høyere utdanning på minimum bachelornivå (3-årig utdanning), eller høyere
  • Fagkretsen er fortrinnsvis innen bygg- og ingeniørfag, arkitektur eller økonomi.
  • Du må ha solid erfaring fra gjennomføring av større byggeprosjekter, som prosjektleder eller tilsvarende, og det er også et krav at du har erfaring fra personalledelse
  • Jobben innebærer tett oppfølging av prosjektene i din portefølje, og du må derfor kunne bevege deg rundt på byggeplasser med stilasjer
  • Du må være god til å kommunisere både skriftlig og muntlig på norsk
  • Det er også nødvendig at du har førerkort klasse B.

Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper

  • Det er ønskelig at du har erfaring med porteføljeledelse og formålsbygg
  • Det er også en fordel om du behersker engelsk muntlig og skriftlig
  • Du har faglig tyngde og mestrer å jobbe selvstendig og å lede andre i prosjektene
  • Du er trygg i lederrollen, kommuniserer godt og tar ansvar også i krevende situasjoner
  • Det er viktig for oss at du har en omgjengelig og inkluderende lederstil

Lønnsopplysninger

Lønn etter avtale.

Søknad sendes

Fredrikstad kommune benytter elektronisk søknadsprosess. Gå inn på www.fredrikstad.kommune.no/stillinger

Dersom du er intern søker kan du gå inn på FREKIT, Enterprise personalia, velg fanen "Hjem" og trykk på "Ledige stillinger".

Spørsmål vedrørende innlogging/søknadsprosess rettes til Liv E. Simensen, tlf. 69 36 14 07 , e-post: livsim@fredrikstad.kommune.no

Attester, vitnemål og referanser må medbringes ved intervju.

Offentlighet

Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å bli unntatt offentlighet. Søkere som har bedt om unntak fra offentlighet vil bli varslet dersom dette ønsket ikke kan imøtekommes (offentlighetsloven § 25). Det vil gå frem av den offentlige søkerlisten hvor mange søkere det har vært, og hvilket kjønn de har.

Søk stilling

Vis flere stillinger: