Illustrasjon: Kruse Smith

Kruse Smith fikk Paradis-oppdrag

Paradis Brygge ved Hillevågsvannet i Stavanger blir nå en realitet. Kruse Smith Entreprenør i Rogaland skal gjennomføre byggeoppdraget til en verdi av 240 millioner.

Prosjektet skal gjennomføres som en samspillskontrakt. Partene er Bane Nor Eiendom, K2 Bolig, Kruse Smith Eiendom representert gjennom Paradis Boligutvikling, samt Kruse Smith Entreprenør.

Paradis Brygge vil bestå av seks punktblokker med totalt 110 boliger i byggetrinn 1. Oppstart er besluttet i løpet av november og leilighetene skal være ferdigstilt våren 2019.

- Vi har jobbet lenge med å utvikle et godt boligprosjekt sammen med utbygger. Prosjektet er arkitektonisk inspirert av trehusbyen i Stavanger og består av seks såkalte punkthus. I tillegg vil det bygges en stor parkeringskjeller og det vil benyttes stedsstøpte konstruksjoner. For Kruse Smith vil prosjektet gi et godt bidrag til omsetningen for 2018 og i tillegg bidra til en sysselsetting av 25 arbeidere innen betongfaget i tillegg til ledende personell, sier Kristin Stømer Frafjord regiondirektør for Kruse Smith på Vestlandet i en pressemelding.