Senior arealplanlegger Sarpsborg

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

FirmaSweco Norge
FylkeØstfold
StedSarpsborg
Søknadsfristsnarest

Sweco Sarpsborg teller 28 medarbeidere i et hyggelig, uformelt og flerfaglig miljø, lokalisert ved Hafslund kunnskapspark ved Hafslund hovedgård.

Vi samarbeider tett med plan- og prosessmiljøet i Osloregionen, som har 20 medarbeidere med forskjellig bakgrunn; landskapsarkitekter, sivilarkitekter, samfunnsgeografer, arealplanleggere/sivilingeniører med fordypning innen by- og regionplanlegging.Vi jobber med alle prosjektfaser, og har en bredt sammensatt portefølje med oppdrag i det private og offentlige markedet, med byggherrer og entreprenører.

Vi satser på å være best i byen. Vi har i flere år jobbet med opprusting og ombygging av flere av de sentrale trikke- og sykkelgatene i Oslo som Storgata, Tullins gate, Skippergata og Stenersgata. Vi har også hatt en helhetlig hånd om Torggata, fra forprosjekt til oppfølging i byggefasen. En gate som etter ombygging er omtalt som Oslos hippeste gate.

Vi vil være best på knutepunktutvikling. Her bruker vi våre flerfaglige team for å definere og skape gode løsninger for menneskene som skal reise, oppleve, handle, trene, leve og bo ved knutepunktene. Innen dette arbeidsfeltet jobber vi bl.a. med KVU, konseptfase, mulighetsstudier og reguleringsplaner. Vi har nylig gjennomført parallelloppdrag for Brynseng torg og kollektivterminal som vil være et svært viktig knutepunkt i Oslo. Vi arbeider også med mulighetsstudie for Bydel nord i Lillehammer som skal planlegges som klimanøytral/nullutslippsbydel. I våre InterCity-prosjekter har vi sammen planlagt by- og knutepunktutvikling i Stange, Brumunddal, Hamar og Moss.

Vi satser også på helse. Vi ønsker å være med på å skape våre nye sykehus. Her jobber vi nå med forprosjekt og reguleringsplan med konsekvensutredning for utvidelse av Haugesund sykehus. Vi har også utarbeides tomteutredning for nytt storsykehus i Gjøvik kommune. Her har vi sett på mulige tomter på Biri og i byalternativer i Gjøvik.

Vi ønsker å styrke og utvide vårt fagmiljø slik at vi i enda større grad kan bidra til en fremtidsrettet byutvikling. Vi ønsker at du skal trives i rollen som prosjektleder og fagansvarlig for spennende mulighetsstudier og planoppdrag. Vil du bidra til å utvide vår horisont og bringe oss fremover mot målene våre? Er du vår nye drømmekollega?

Stillingsbeskrivelse:

Som senior arealplanlegger i Sweco vil du hver dag arbeide for å skape gode rammer for menneskers liv. Du vil søke miljøeffektive og bærekraftige løsninger som svarer på fremtidens utfordringer for et godt og levende byliv. I tett samspill mellom tilgrensende faggrupper innen byutvikling, plan, prosess, landskap, overvannshåndtering, miljø og forurensing, trafikk, mobilitet og gateutforming vil du bidra til at vi når målet vårt om å være best på by.

DIN BAKGRUNN

  • Du er areal-/byplanlegger/arkitekt, med over 10 års erfaring.

DINE EGENSKAPER

  • Du er utviklingsorientert
  • Du motiveres av samarbeid
  • Du snakker og skriver godt norsk.

DETTE KAN VI TILBY

  • Mulighet for å utvikle deg som leder i et stort tverrfaglig miljø med kunnskapsrike medarbeidere.
  • Store utviklingsmuligheter innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid.
  • Ansvarsfulle oppgaver i spennende prosjekter og stor variasjon i prosjektporteføljen.
  • Et tverrfaglig miljø med korte beslutningslinjer og kompetente ledere.
  • Et hyggelig, fleksibelt og inspirerende arbeidsmiljø, der vi har det gøy på jobben og ofte er sosiale utenfor kontoret.

ETT skritt foran
Jobben vår er å møte fremtidens utfordringer. Derfor må vi ligge et skritt foran, og for å klare dette må vi hele tiden utvikle oss og bli bedre.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Karin Anja Arnesen

Regionleder

+47 950 25 639

Lars Jørgen Berg

Gruppeleder

+47 481 16 396

Søk stilling

Vis flere stillinger: