Insentifesten samlet mange fra eiendomsbransjen i Oslo

Insenti inviterte kunder og samarbeidspartnere til fest før helgen og totalt 120 fylte lokalene i Akersgata.

Google-sjef Jan Grønbech var invitert til å holde foredrag om trender og fremtiden, og han tente forsamlingen med inspirerende fortellinger om den digitale utviklingen og alt det innebærer for oss i nær fremtid.

Kvelden inneholdt også en flott intimkonsert med den nylige Stjernekampvinneren, Adam Douglas, som også denne kvelden fikk mange nye fans.

- Det er mange år siden vi sist inviterte til fest og vi hadde nå lyst til å gjøre stas på både kunde, ansatte og gode samarbeidspartnere, for å feire at bedriften går bra, sier daglig leder Bjørn Grepperud i Insenti i en pressemelding.

- Vi er i sterk vekst for tiden og vi opplever daglig en økt pågang etter våre tjenester, noe som gjør at vi også har stort fokus på rekruttering nå, sier han. Insenti er inne i sitt 17. år og har i løpet av denne tiden ledet utvikling og gjennomføring av mange bygg som er velkjente i bybildet i Oslo og omegn. Vi er glad for den tilliten våre kunder har vist oss og opplever samarbeidet som nært og godt, legger han til.