Syltern ny regiondirektør i Multiconsult

Jan Anders Syltern (36) er ansatt som ny direktør Midt i Multiconsult.

Syltern kommer fra Veidekke hvor han har arbeidet siden 2011 og har bred erfaring fra entreprenør- og eiendomsvirksomhet. Han er utdannet ved NTNU og har i tillegg en MBA fra Stockholm School of Economics fra 2016.

-Multiconsult er en svært spennende organisasjon som både er stor og spennende, og som er kjent for tung fagkompetanse og godt arbeidsmiljø. Jeg opplever at selskapet er framoverlent og jeg ønsker å bidra til videre utvikling i Midt-Norge. Mitt mål er å skape fremtidens rådgivermiljø i Midt-Norge, sier Syltern i en pressemelding.

-Vi har sett etter en visjonær og inspirerende leder som skal organisere, administrere og lede forretningsenheten Midts utvikling videre. Vi er sikker på at Jan Anders er et godt valg med hensyn til å skape gode resultater og videreutvikle forretningsenheten i tråd med Multiconsults strategi, sier konserndirektør Lars Opsahl i Multiconsult.

Syltern ser at bransjen er i en spennende utvikling og er opptatt av at selskaper som vil lykkes også evner å tilpasse seg omgivelsene. Verden blir mer og mer krevende, både teknisk, juridisk og med hensyn til krav om bærekraftig løsninger. Samtidig endres verden raskere enn noen gang. Dette skremmer ikke Syltern, som mener det vil være et økende behov for ytterligere spisskompetanse innenfor alle fagområder for å skape de gode løsningene.

- Med det mangfoldet Multiconsult har av fageksperter innenfor så mange forskjellige fagmiljøer, tror jeg ikke det er noe vi ikke kan få løst for kunden, enten lokalt eller gjennom bruk av ressurser i andre deler av organisasjonen. Mulighetene ligger i å få spisskompetansene til å jobbe sammen for å skape gode helhetlige løsninger for kundene, sier Syltern.

Jan Anders Syltern tar over stillingen etter Kjell Kristiansen som har ledet kontoret i Midt i en årrekke. Kristiansen fortsetter sin karriere i selskapet, men skal i tiden fremover lede en nyetablert enhet for kvalitet, sikkerhet og HMS i Multiconsult Norge.