Avtalen ble signert av dekan ved fakultet for ingeniørvitenskap, Olav Bolland (t.h.) og administrerende direktør i BNL, Jon Sandnes. Foto: Lillian fjerdingen

NTNU signerer samarbeidsavtalen om Digitalt vegkart

Et av hovedelementene i nytt Digitalt vegkart er kompetanseutvikling. Digital kunnskap og ferdigheter er kartlagt som den største utfordringen for å få en heldigitalisert BAE-næring. Her har NTNU en nøkkelrolle.

NTNU utdanner 300 sivilingeniører og 200 ingeniører til BAE-næringen hvert år. Det er helt avgjørende at disse har den riktige kompetansen hvis bransjen skal nå de meget ambisiøse målene de har satt seg i forbindelse med digitaliseringen.

- NTNU er derfor meget fornøyd med at vi nå har signert denne samarbeidsavtalen. NTNU er innstilt på å bidra til at målene nås, både gjennom å endre innholdet i vårt undervisningstilbud og gjennom innovasjon og forskningsaktivitet i samarbeid med næringen, sier dekan ved fakultet for ingeniørvitenskap, Olav Bolland.

Avtalen ble nylig signert på Topplederforum, et spesielt arrangement for toppledere i bransjen. Topplederforum arrangeres i forbindelse med Bygg- og miljødagen ved NTNU.

Avtalen ble signert av dekan ved fakultet for ingeniørvitenskap, Olav Bolland og administrerende direktør i BNL, Jon Sandnes.