Halvor Sandbu

God utvikling for Graphisoft

Graphisoft Norge hadde i fjor en totalomsetning på 51, 4 millioner kroner som var en økning på ti prosent sammenlignet med året før. I løpet av året tre første kvartaler har Graphisoft en omsetning på 40 millioner kroner, noe som er en økning på ti prosent fra samme periode i fjor. 

Graphisoft har i løpet av den siste tiden inngått avtaler som leverandør av løsninger innenfor BIM (bygningsinformasjonsmodellering) til Sykehuset i Vestfold samt konsulent rammeavtale innen laseroppmåling og modellering av eksisterende bygningsmasse hos NMBU på Ås. Selskapet har i tillegg inngått en rekke avtaler med eiendoms og arkitektselskaper innenfor sine kompetanseområder.

- Vi opplever at stadig flere aktører innenfor byggebransjen velger våre digitale løsninger og tjenester i forbindelse med byggeprosjekter. Graphisoft er norsk distributør av en rekke anerkjente løsninger samtidig som vi gjennom våre datterselskaper i Finland og Ungarn har programmerere som utvikler løsninger som gir oss kontroll på hele verdikjeden fra produksjon til praktisk bruk i byggebransjen, sier daglig leder Halvor Sandbu i en pressemelding.