Digital markedsfører


BetonmastHæhre er et av Norges største og mest komplette entreprenørkonsern innenfor bygg, anlegg og eiendom. Konsernet er et resultat av fusjonen mellom Betonmast, Hæhre Entreprenør og Isachsen Gruppen i 2017. Konsernet har rundt 2500 medarbeidere og omsetningen for 2017 forventes å bli 10 MRD NOK.

FirmaBetonmastHæhre
FylkeOslo
Søknadsfrist25.11.2017

BetonmastHæhre AS er i sterk vekst og søker etter en ny digital markedsfører til sin markedsavdeling.

Stillingen medfører ansvar for vår digitale kommunikasjonsstrategi og digitale markedsaktiviteter.

Du «brenner» for digital kommunikasjon, har kommersiell teft med god kjennskap til hvordan digital markedsføring bidrar til økt verdiskapning og merkevarebygging.

Vår kandidat er nysgjerrig på ny teknologi og trender, er kreativ med inngående kjennskap og erfaring fra Google AdWords, SoMe, SEO, Google Analytics og grunnleggende HTML. Du er analytisk med høy kompetanse på utvikling av web- og mobilbaserte løsninger.

Vår nye digitale markedsfører er en humørfylt, strukturert og effektiv lagspiller med stor gjennomføringsevne. Du engasjerer og evner å samarbeide tverrfaglig med ulike kollegaer i konsernet.

Er du i tillegg god på skriftlig fremstilling og kan skape gode visuelle opplevelser for våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte, så hører vi gjerne fra deg igjen.

BetonmastHæhre har konkurransedyktige betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger, og tilbyr sine medarbeidere muligheten til å delta i selskapets aksjeprogram.

I vårt arbeid er stolthet et nøkkelord; stolthet over å bidra til verdiskapning, både for samfunnet og for bedriften.

Vi tilbyr en spennende reise med oss i BetonmastHæhre AS i tiden fremover.

Er du vårt nye smarte og digitale hode så er du velkommen som søker!

Søk her

Kontaktperson:

Lise M. Bekken

Partner

lise@kvikkehoder.no

982 65 507

Vis flere stillinger: