Faglærte betongarbeidere

AF Anlegg gjennomfører alle typer anleggsprosjekter innenfor samferdsel, infrastruktur og vannkraft, inkludert veg, bane, flyplass, tunnel, tunnelinnredning og sikring. Anleggsvirksomheten omfatter også nybygging og oppgradering av olje- og gassanlegg, samt havneanlegg.

Vi er en sentral aktør på de største prosjektene innen samferdsel, vannkraft, olje og gass som utføres i Norge.

FirmaAF Anlegg
FylkeSør-Trøndelag
StedØrlandet
Søknadsfrist30.11.2017

AF Gruppen Norge AS er tildelt flere entrepriser for Forsvarsbygg for videre utvikling av Ørland flystasjon. Arbeidene består i hovedsak av grunnarbeider med infrastruktur og etablering av banedekker for hangarer. Prosjektet vil ferdigstilles i løpet av 2020.

Vi søker nå etter faglærte betongarbeidere. Det er krav til at alle som jobber på prosjektet er norske statsborgere, i henhold til bestemmelser satt av Forsvarsbygg.

Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig og ydmyk og ikke minst trives i et hektisk arbeidsmiljø. En forutsetning er også at du har som oss, et kompromissløst forhold til sikkert HMS-arbeidet.

Du har gjerne relevant erfaring fra bransjen og vi oppfordrer betongarbeidere med lokal tilknytning til å søke. Arbeidstidsordningen er 12-9 og starter på mandager.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

For ytterligere informasjon ta kontakt med Ronnie Lien, Fagsjef betong per telefon 917 15 243.

Søk her

Vis flere stillinger: