Selger e-Business B2B

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med mer enn 160 utsalgssteder, 1900 ansatte og over 10 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér, Flisekompaniet og Byggi.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har 170.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

FirmaOptimera
FylkeOslo
Søknadsfrist30.11.2017

Vi søker deg som elsker å bygge vinnere og har god forståelse for e-handel

Markedsavdelingen i Optimera søker etter en profesjonell selger for eBusiness B2B som elsker å forenkle innkjøpene til byggmestre, entreprenører og husbyggere.

Du må ha gode kommunikasjonsferdigheter og like å snakke til både små og store forsamlinger. Du kan vise til gode salgsresultater og om du har jobbet som håndverker er det et pluss. Din evne til å sette deg inn i kundens situasjon gjør at du kan tilpasse kommunikasjonen og gjøre budskapet relevant. I tillegg kjemper du kundens kamp for å fremme de gode utviklingsforslagene. Du elsker å bygge vinnere.

Hva kan vi tilby:

Vi kan tilby en trivelig, moderne arbeidsplass med varierte arbeidsoppgaver. Du vil bli del av et stort og spennende selskap i vekst, med muligheter for personlig- og faglig utvikling. God pensjonsordning, personalforsikring og helseforsikring.

Ansvar og arbeidsoppgaver:

Som selger for eBusiness skal du sikre målene for budsjettert omsetning på selskapets hjemmeside optimera.no. Oppsøkende kundebesøk, deltakelse på messer og opplæring, samt gjennomføring av planlagte salgsaktiviteter. Du må også kunne bistå øvrige kollegaer på avdelingen ved behov.

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi søker etter deg som har erfaring fra salg, og kan vise til velykkede salgsresultater. Kommunikasjonsferdighetene må være gode, du er profesjonell i ditt yrke og glad i å samarbeide. Å være løsningsorientert vil være en stor fordel, og din forståelse for e-handel er god. I tillegg må du har førerkort klasse B.

Kjenner du deg igjen i dette? Da hører vi veldig gjerne fra deg. Ta kontakt med Helene Lundsør på tlf: 992 63 307.

Søk stilling

Vis flere stillinger: