Selger Byggeservice-avdelingen

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med mer enn 160 utsalgssteder, 1900 ansatte og over 10 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér, Flisekompaniet og Byggi.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har 170.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

FirmaMontér Lillestrøm
FylkeAkershus
StedLillestrøm
Søknadsfrist30.11.2017

Har du erfaring fra byggevarebransjen og brenner for kundeservice?

Vi søker en ny kollega til stillingen som selger i byggeservice-avdelingen. Vi holder til i store, moderne lokaler i Lillestrøm og jakater nå etter en utadvent person med høy arbeidsmoral og gode samarbeidsevner. Vi leter etter deg som er engasjert og som brenner for å skape gode kunderelasjoner. Du er imøtekommende og trives best når du kan gi råd og veiledning til kunder.

Hva kan vi tilby:

Vi kan tilby en trivelig, moderne arbeidsplass med varierte arbeidsoppgaver. Du vil bli del av et stort og spennende selskap i vekst, med muligheter for personlig- og faglig utvikling. God pensjonsordning, personalforsikring og helseforsikring.

Arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgavene består i rådgivning og salg til privatkunder i hele byggevarehuset. Det må utføres basisoppgaver ihht arbeidsmål og oppfølging av relevante produkter. Å bidra til et positivt, godt og sikkert arbeidsmiljø er en selvfølge, i tillegg må du kunne bistå i hele byggevarehuset ved behov.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

Vi ønsker at du har relevant erfaring innen salg med kjennskap til bransjens produkter og praktiske anvendelsesområder. Du er fleksibel, effektiv og løsningsorientert. Å kunne bruke data som arbeidsverktøy går lekende lett, og du er nøyaktig i ditt arbeide. Vi ser helst at du er flink til å søke informasjon på egenhånd, og at du har en høy grad av lærevillighet og et brennende ønske om å være god på det du driver med.

Kjenner du deg igjen?

Da vil vi veldig gjerne høre fra deg. Ta kontakt med daglig leder Trygve Johansen for spørsmål på tlf: 916 79 732.

Søk stilling

Vis flere stillinger: