Ny kvalitetssjef i Block Watne

Per Erik Forsmo er ansatt som ny kvalitetssjef i Block Watne.

Block Watne setter ytterliggere fokus på kvalitetssikringsarbeidet ved å forsterke organisasjonen med en nyopprettet stilling som valitetssjef.

Forsmo kommer fra stillingen som prosjekt- og byggeleder i OBOS Prosjekt AS som leverer prosjektadministrative tjenester. Han har de siste fire årene jobbet på byggherresiden hovedsakelig med større boligprosjekter i regi av OBOS Nye Hjem AS samt noen mindre prosjekter i regi av OBOS-tilknyttede boligselskaper, skriver selskapet i en pressemelding.

Han har bakgrunn som tømrer og byggmester, og har flere års praktisk arbeidserfaring fra byggeplass som entreprenør og innen de fleste kjente lederroller. Forsmo er i tillegg utdannet fagingeniør innen bygg- og anleggsteknikk ved Sofienberg Tekniske Fagskole i Oslo. Han har gjennom årene opparbeidet seg verdifull erfaring med kvalitetssikringsarbeid spesielt fra sin første arbeidsgiver gjennom 12 år, Brødrene Tohje AS, og de siste 4 årene hos sin nå forhenværende arbeidsgiver OBOS Prosjekt AS.

– Per Erik er allerede godt i gang med å videreutvikle kvalitetssystemet i Block Watne, og vi ser med glede at Per Erik blir godt mottatt i organisasjonen både blant våre tømrere og funksjonærer.

For Block Watne så handler det først og fremst om å bygge videre på en allerede sterk kvalitetskultur hvor vi har høyt fokus på at det er samsvar mellom prosjekteringen og utførelsen. Og selvfølgelig at vi dokumenterer kvalitetssikringen for å sikre oss selv og kunde at rett produktet er blitt levert, samt at vi utnytter kvalitetssikringsresultatet til å oppnå best mulig driftsoptimalisering.

Dette gjøres med bevisstgjøring av kvalitetskrav, opplæring, kunnskapsoverføring og involvering, sier John Erling Aarnes, direktør Operativ Enhet, som i tillegg til den operative virksomheten har hovedansvar for fagområdene Kvalitet, Akkvisisjon og Drift i Block Watne.