Laborant Bergen

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1 100 ansatte og omsetter for 4 mrd. (2016).

FirmaVeidekke Industri
FylkeHordaland
StedOs
Søknadsfrist01.12.2017

Har du lyst til å bli en del av teamet vårt på Laboratoriet Vest?

Vi søker laborant i prosjektstilling 2018-2020 i forbindelse med E 39 Svegatjørn-Rådal. En må også påregne å utføre kvalitetskontroll i andre områder i Distrikt Vest. Distriktet omfatter også Rogaland og Sogn og Fjordane, så en del reiseaktivitet må påregnes. Arbeidssted vil være i tilknytning til vårt laboratorium på Os.

Arbeidsoppgaver:

Dine arbeidsoppgaver vil være praktisk laboratoriearbeid i forbindelse med produksjonskontroll av asfalt og kvalitetskontroll av asfaltdekker ute på vei. Du må kunne rapportere og dokumentere prøveresultater på en ryddig og strukturert måte.

Kvalifikasjoner:

Vi ser for oss at du har erfaring fra tilsvarende arbeid eller stilling, men dette er ikke et krav. Lang og relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning. Du må ha gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig, grunnleggende IT-kunnskaper, førerkort kl B og disponere egen bil.

Personlige egenskaper:

Du må være praktisk anlagt og kunne samordne mange ting på en gang i en hektisk hverdag. Du liker å jobbe selvstendig, samtidig som du er en teambygger. Du er jovial som person og god til å kommunisere med alle mennesketyper. Å være strukturert og nøyaktig faller deg naturlig, og du utvikler deg selv og teamet du jobber i ved å ha fokus på kontinuerlig forbedring.

Vi tilbyr:

Om du blir vår nye laborant blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone, og har et positivt, men til tider hektisk arbeidsmiljø. Vi har gode pensjons og forsikringsordninger.

Spørsmål om stillingen

Ann-Kristin Bjørgvik

Telefon 930 64 464

Søk stilling

Vis flere stillinger: