Faglaborant/ingeniør

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist21.11.2017

I Statens vegvesen Region midt har vi ledig en stilling som faglaborant/ingeniør ved sentrallaboratoriet i Trondheim. Stillingen inngår i lab og vegteknologiseksjonen, som er en av 6 fagseksjoner i ressursavdelingen. Seksjonen jobber med oppgaver innenfor material- og vegteknologi, og har 20 ansatte fordelt på Molde, Steinkjer og Trondheim (Vestre Rosten).

Hva skal du jobbe med?

  • Materialanalyser innenfor asfalt/bindemidler, betong og steinmaterialer
  • Geotekniske analyser inkl. enaksial-, treaksial- og ødometerforsøk
  • Øvrig laboratorieoppgaver

Seksjonen utfører i tillegg feltoppgaver innenfor asfaltkontroll, betongkontroll, overbygningskontroll, drift og vedlikehold av målestasjoner for luftkvalitet, kontroll av renhet på vegdekker og bæreevnemåling.

Hvem er du?

  • Det kreves at du har utdanning som faglaborant eller ingeniør.
  • Det er en fordel om du har erfaring fra laboratoriearbeid og da spesielt geotekniske analyser, men dette er ikke et absolutt krav.
  • Du må ha førerkort klasse B.

Dersom du har tatt hele eller deler av din utdanning i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no).

Vi er ute etter en person som arbeider nøyaktig og strukturert. Da Statens vegvesen er under endring, forventer vi at du har en fleksibel og løsningsorientert holdning til eventuelle endringer både i oppgaver og ansvar. Vi ønsker en person som både trives med å jobbe selvstendig og som del av et team.

Hva tilbyr vi?

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse. Videre kan vi tilby gunstige arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheter for etter- og videreutdanning.

Annet:
Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, der våre ansatte skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vi setter pris på om du har anledning til å laste opp dine vitnemål.

Originale vitnemål og attester samt kopier tas med til et eventuelt intervju.

Nærmere opplysninger om stillingen kan gis av seksjonsleder Knut Aaness, tlf. 992 11 564.

Søk her

Vis flere stillinger: