Fagarbeidere tunnelinnredning

NCC Infrastructure gjennomfører små og store infrastrukturprosjekter i Norden, med verdi fra noen millioner til flere milliarder kroner. For å styrke vår posisjon og forene vår samlede kompetanse og kapasitet, har vi organisert vår virksomhet i nordiske forretningsområder. I NCC Infrastructure har vi blant annet etablert en enhet som er ansvarlig for tunnel og tung masseforflytting, Region Tunnel & Heavy Masshandling.

FirmaNCC Infrastructure
FylkeHele landet
Søknadsfrist25.11.2017

Region Tunnel & Heavy Masshandling er i dag spesialisert på tunneldriving og tunnelinnredning, og gjennomfører flere større infrastrukturprosjekter. Flere av prosjektene er i samhandling med andre distrikter og regioner i NCC. Regionen har i dag omlag 200 ansatte og prosjektene strekker seg fra store tunnelprosjekter i Norge til et stort og spektakulært prosjekt på Færøyene.

FAGARBEIDERE, TUNNELINNREDNING

Tunnelinnredningsavdelingen i NCC har en ny og moderne maskinpark og svært kompetente fagarbeidere som sammen løser store tunnelinnredningsprosjekter. Vi starter i disse dager opp en montasjejobb i Seljord og skal i tiden som kommer montere vann- og frostsikring både i Norge og på Færøyene. Vi ønsker i den sammenheng flere dyktige og erfarne fagarbeidere til avdelingen.

Alle fagarbeiderstillingene inngår i fast skiftordning basert på 12/16- eller 11/10-rotasjon.

Arbeidsoppgaver:

  • Hvelvmontasje (betongelement- og sprøytebetonghvelv)
  • Membransveising
  • Membranmontasje
  • Maskinkjøring
  • Vannsikring av tunnel og bergrom
  • Betongsprøyting (både etterarbeider og tunneldriving)

Du må ha erfaring fra ett eller flere av disse fagområdene. Til betongsprøyting benytter vi sprøyteroboter med lukket operatørkabin.

Andre kvalifikasjoner:

  • Førerkort kl. CE/C
  • Kompetansebevis betongsprøyting (evt. gjennom opplæring/erfaring og kurs)

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, du må våge å tenke nytt og du er tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og du vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Arbeidssted vil variere etter prosjektet du jobber på.

Søknadsfrist: 25. november 2017.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søk her

Kontaktpersoner:

Stian Lystad
Prosjektleder
+47 456 14 982
stian.lystad@ncc.no

Vis flere stillinger: