Driftsleder

Consto er et landsdekkende nordnorsk entreprenørkonsern med over 500 ansatte og en årlig omsetning på 4 mrd. kroner. Vi utfører boliger og alle typer næringsbygg - i anbud- og tilbudskonkurranser, og deltar gjerne fra idefasen til utvikling og gjennomføring. Vi holder det vi lover - Constos eneste leveregel. Det betyr at vi tar kunder og prosjekter på alvor, og har respekt for hverandre og samarbeidspartnere.
Consto er en bedrift som verdsetter medarbeidere med selvstendighet, initiativ, kunnskaper, erfaringer og energi. Hos oss får du en morsom og spennende hverdag. Du blir del av fortellingen fra virkeligheten, om å bygge Norge.

Consto Eide AS som arbeider på Romerike og i Osloregionen søker nå deg som har relavant utdannelse innen bygg med en sterk interesse for HMS og kvalitet.

FirmaConsto Eide
FylkeAkershus
StedNes
Søknadsfrist15.11.2017

Arbeidsoppgaver:

Være vår fremste ressurs for oppfølging av vårt systematiske kvalitetsarbeid og HMS for våre ansatte og samarbeidspartere på byggeplass. Du skal ha dine daglige oppgaver på et av våre byggeprosjekter, men bistand til øvrige prosjekter kan også være aktuelt.

Tidvis kan stillingen medføre ledelse og administrasjon av andre aktuelle ansvarsområder på byggeplassen så som framdrifts- og økonomioppfølging av underentreprenører, og/eller bemanningsplanlegging av egne ansatte.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Relevant utdannelse, bygg ingeniør eller teknisk fagskole
  • Manglende utdannelse kan kompenseres med relevant erfaring fra større prosjekter
  • Proaktiv ledelse
  • Evne til å ivareta et godt arbeidsmiljø i en hektisk hverdag
  • Erfaring fra kvalitet eller HMS-arbeid

Vi tilbyr:

  • Et godt faglig og utviklende miljø
  • Konkurransedyktige betingelser

Arbeidssted:

Byggeprosjekter i Oslo og på Romerike

Søknadsfrist:

15. november 2017

For ytterligere informasjon, kontakt daglig leder Jørn Bogen 909 81611 eller personalsjef Ståle Sæther 954 73511

Søknad med cv sendes elektronisk via link på denne siden

Vis flere stillinger: