Julie Kleppen Rafn

Asplan Viak ansetter tilbudssjef

Julie Kleppen Rafn er personen som skal dra i land de største og viktigste oppdragene for Asplan Viak fremover.

- Vi har funnet det riktig å ansette en egen tilbudssjef for å perfeksjonere tilbudsarbeidet, sier administrerende direktør Øyvind Mork i en melding.

Personen som skal gjøre dette er Julie Kleppen Rafn, sivilingeniør i industridesign med en master i urbanisme. Hun kommer fra telekommunikasjonsbransjen, franske Netsize SA, men har med seg solid erfaring fra produktledelse, design, markedsføring, forretningsutvikling og konsulentvirksomhet.

- Hun har en utdannelse som passer godt i Asplan Viak og en erfaring som kan tilføre oss noe vi ikke har fra før, mener Mork.

Stillingen som tilbudssjef er underlagt ledelsen for Asplan Viaks to divisjoner, Plan og Arkitektur og Bygg og Infrastruktur. Det er en nøkkelstilling med stort utviklingspotensial.

- Rollen innebærer ansvar for de største, tverrfaglige og mest kompliserte tilbudsprosessene. Tilbudssjefen skal jobbe på tvers av divisjonener, avdelinger og geografi. Den har både en ledende, veiledende og utviklende funksjon, ifølge Mork.

Det store ansvaret avskrekker ikke vår nye tilbudssjef.

- Tvert imot. Jeg vant til å ha resultatansvar, ansvar for markeds- og kunderelasjoner, produkter og kundeporteføljer. Jeg har dessuten stort sett alltid jobbet på tvers av landegrenser, språk og kulturer. Dette fordrer åpenhet, evne til å se helhet og sammenhenger, men også en viss proaktivitet, å tenke effektivitet og fokusere på både kvalitet og bunnlinje, sier Rafn.