Foto: NCC

NCC trenger 100 flere asfaltarbeidere i 2018-sesongen

NCC Industry rigger for stor vekst og skal nå rekruttere 100 nye asfaltarbeidere og legger opp til å ha 550 asfaltarbeidere i arbeid under 2018-sesongen.

Kjøpet av de to Franzefoss-fabrikkene i Oslo og Sandvika gjør at nærmere 70 nye asfaltarbeidere skal på plass på Østlandet før sesongen starter.

Også i Tromsø skal det ansettes flere folk. NCC etablerte denne sesongen asfaltfabrikk på Olavsvern rett utenfor Tromsø og markedet gjør at NCC Industry nå trenger flere dyktige asfaltarbeidere.

- Vi rigger virksomheten for stor vekst. Spesielt i Oslo og på Østlandet ser vi for oss kraftig økning i aktiviteten. Dette er et resultat av de to nye asfaltfabrikkene vi nå har overtatt, sier administrerende direktør Joar Caspersen i NCC Industry.

NCC Industry kjøpte i sommer Franzefoss sine to asfaltfabrikker i Oslo og Sandvika. Bare disse to fabrikkene vil kreve at NCC får inn rundt 70 asfaltarbeidere fordelt i leggelag og ledelse. I 2017-seseongen var det nærmere 450 asfaltarbeidere i sving i NCC Industry sin asfaltvirksomhet. Neste sesong forventer Caspersen at rundt 550 asfaltarbeidere vil være i arbeid.

- Dyktige asfaltarbeidere er ettertraktede folk. Vi starter nå et større rekrutteringsarbeid og det er avgjørende at vi får rekruttert dyktige asfaltlag og ledere som kan være med å løfte vår virksomhet, sier Joar Caspersen.