Teknisk sjef

HOTEL CONTINENTAL er Norges eneste medlem i «The Leading Hotels of the World». Vi stiller i internasjonal toppklasse med våre 155 hotellrom og suiter. THEATERCAFEEN har vært en av byens mest populære restauranter i over 100 år og er enestående med sin unike atmosfære. CONTINENTAL EVENT tilbyr flotte lokaler til alle anledninger. DAGLIGSTUEN er hotellets kjente lobbybar. STEAMEN BAR byr på uformell stemning midt i sentrum. Vi er i dag rundt 300 medarbeidere, og ønsker å ha deg med på laget. Vår visjon er » Vær en av stjernene som får Continental til å skinne!»

FirmaHotel Continental
FylkeOslo
Søknadsfrist21.11.2017

Teknisk avdeling leverer tjenester til alle selskaper i Hotell- og Restauranthuset Continental, bl.a. restauranter, hotell og driftstjenester til næringsbygget på totalt 18.500m2. Hotell- og Restauranthuset Continental er inne i en fase med store ombyggingsprosjekter i 2018. Fra 2019 vil Teknisk Sjef også overta ansvaret for et næringsbygg på 16.000 kvm. på Skøyen.

Du får ansvaret for all teknisk drift ved et av Oslos mest pulserende og profilerte bygg. Dette innebærer ansvar for planlegging, budsjettering og oppfølgning av alle løpende drifts- og vedlikeholdsprosjekter, kontakt med leverandører og leietagere, samt daglig og faglig ledelse av 5 heltidsansatte medarbeidere i teknisk avdeling. Du er ansvarlig for å sikre at alle myndighetskrav til enhver tid er tilfredsstilt, spesielt iht gjeldende internkontroll, brannvern- og HMS-forskrifter. Mindre oppgraderings- og vedlikeholdsprosjekter kjøres i egen regi, mens større prosjekter settes ut. I slike tilfeller er du ansvarlig for kontakt med eksterne prosjektledere og andre leverandører. Som Teknisk sjef i Hotell- og Restauranthuset Continental rapporterer du til selskapets konsernsjef.

Du har teknisk/håndverksmessig utdannelse, gjerne på høyskolenivå. Lang og relevant erfaring med dokumenterte resultater fra teknisk drift av eiendom kan kompensere for manglende formell utdannelse. Du har relevant ledererfaring fra lignende stilling. Erfaring fra drift av eiendommer med høyt aktivitetsnivå og stort publikumsbesøk er en fordel, men ingen absolutt betingelse. Du trives med høyt tempo, tåler stress og forstår hvordan du balanserer en imøtekommende og servicevennlig holdning med tydelig autoritet når påkrevd.

Vi tilbyr en spennende, variert og utfordrende lederstilling i et meget profesjonelt drevet selskap. Continental-kvartalet er svært velkjent i Oslos bybilde, og kombinerer tradisjonsrik historie med et moderne og attraktivt tilbud til sine gjester og byens befolkning.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med Visindi AS ved Renate Skilnand, tlf. 930 50 038 eller Atle Ronglan, tlf. 966 27 089. Søk på stillingen snarest og senest innen 21.11.17. Alle kandidater behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver i en innledende fase.

Søk stilling

Vis flere stillinger: