Prosjektcontroller - Anlegg

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Konsernet har i dag 41.000 medarbeidere i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bolig, bygg, anlegg, eiendoms- og prosjektutvikling. Vi er en del av et globalt selskap, men like stolt over å være en lokal aktør.

Skanska Norge omsatte i 2016 for 13,6 milliarder norske kroner, hvorav anlegg utgjorde en betydelig andel.

FirmaSkanska Norge
FylkeHele landet, Oslo
StedOslo / etter avtale
Søknadsfrist17.11.2017

Prosjektcontroller til vår anleggsdivisjon

Til Forretningsområde Anlegg søker vi en prosjektcontroller for snarlig tiltredelse.

Vi har vunnet flere spennende prosjekter og har behov for å styrke vår kompetanse og kapasitet innenfor økonomioppfølging.

Arbeidsoppgaver

Som controller vil du sitte i og jobbe tett på våre prosjekter og du vil være en sentral støttespiller for våre prosjektledere. Du skal bistå prosjektledere med løpende oppfølging av økonomien i prosjektet, lage underlag sluttprognose for prosjektene og være en faglig sparringspartner innen faget økonomi.

Du deltar i kostnadsoppfølging i prosjekter og følger opp våre kontrakter i forhold til inntekter og likviditetsplanlegging/-oppfølging. Opplæringsoppgaver tilknyttet økonomioppfølging i prosjekt er også en viktig del av din arbeidsdag.

Som controller vil du jobbe prosjektfokusert, men samtidig være en del av og bidragsyter til et utvidet nettverk både i Forretningsområde Anlegg og i konsernet.

Kvalifikasjoner

  • Du har en master eller bachelor i økonomi/regnskap eller ingeniør, og har gjerne noen års arbeidserfaring.
  • Bransjeerfaring vil bli vektlagt som positivt.
  • Du er selvstendig, analytisk, fleksibel og helhetstenkende og har interesse for bygg- og anleggsbransjen.

Muligheter
Vi kan tilby spennende utfordringer og trivelige kollegaer i et av verdens ledende entreprenørkonsern. Du vil få mulighet til å både faglig og personlig utvikling. Skanska har konkurransedyktige betingelser, fleksible arbeidstidsordninger, gode pensjons og forsikringsordninger og tilbyr medeierskap gjennom vårt aksjeprogram.

Arbeidssted
Etter nærmere avtale, men det må påberegnes reising og i perioder ukependling.

For nærmere opplysninger om stilling, kontakt:

Jan Terje Vestby, tlf 922 51 152

Kristian Brende, tlf 982 10 229

Søk stilling

Vis flere stillinger: