Avdelingsledere

GK Elektro er et selskap i GK Gruppen AS, og operere i sterk samhandling med GKs andre fag for å levere helthetlige tekniske entrepriser og tjenester til nye og eksisterende bygg. Selskapet har som målsetning å bli en ledende elektroentreprenør med avdelinger og aktivitet i hele Norge. På sikt skal GK Elektro bygges opp til å bli Skandinavias ledende elektroentreprenør.

GK Elektro leverer komplette elektrotekniske løsninger til privatboliger, skoler, offentlige institusjoner, industri og private næringsbygg. For å sikre en god og helhetlig koordinering tar GK Elektro ved stadig flere prosjekter ansvaret som totalteknisk elektroentreprenør.

FirmaGK Elektro
FylkeOslo
Søknadsfrist19.11.2017

Vi søker 2 handlekraftige og utviklingsorienterte ledere, med god struktur og erfaring fra elektrobransjen. Du er dyktig til å legge til rette for flyt i organisasjonen. GK Elektro AS ønsker å tiltrekke seg medarbeidere som er fleksible, kreative og evner å finne nye løsninger.

Du framstår som en tydelig og trygg leder, som både evner og lykkes i å få med deg både medarbeidere og å skape gjennomslag hos kunder. Gjennom godt strukturerte prosesser, legger du til rette for å skape gode resultater. Rollen er i interaksjon med et bredt spekter av mennesker, så du må kunne snakke med alle.

Som avdelingsleder vil du ha operativt ansvar for forretningsområdet og ha en nøkkelrolle i arbeidet for å videreutvikle avdelingen. Ansvaret innebærer i stor grad planlegging av arbeidet i avdelingen samt drift og oppfølging ift strategi og vekstambisjon. Du vil ha tett kontakt med medarbeidere og kunder for å sikre god kvalitet og servicegrad. Våre nye avdelingsledere får personalansvar for en avdeling bestående av ca 60 årsverk hver, samt innleide medarbeidere.

Dette er en spennende mulighet for en person som ønsker å være en del av et solid selskap i vekst. Vi kan tilby gode utviklingsmuligheter for riktig kandidat. For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med distriktssjef Jarle Pettersen på telefon 907 18 510, eller vår rådgiver i The Assessment Company, Bård Nordby på telefon 922 87 160.

Søknadsfrist 19. november 2017.

Søk her

Vis flere stillinger: