Byggeleder Betong

Techconsult AS er et norsk selskap som tilbyr konsulent- og rekrutteringstjenester til oppdragsgivere innen de tekniske og prosjektadministrative fagområdene.

Selskapet har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger, Tønsberg, Aukra, Kristiansund og Molde i Norge samt Teesside (Newcastle) i Storbritannia.

Techconsult AS opererer nasjonalt og internasjonalt i segmentene Offshore, Bygg og Anlegg, Energi, Skip og Industri samt offentlige og halvoffentlige foretak.

FirmaTechconsult
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist20.02.2018

Techconsult er bindeleddet mellom dyktige mennesker og krevende jobber.

Selskapet har inngått rammekontrakt med Bybanen i Bergen knyttet til tjenester innen prosjekt- og byggeledelse, prosjekteringsledelse m.m. Bybanen, byggetrinn 4, dekker strekningen Bergen Sentrum – Fyllingsdalen og er beregnet fullført rundt 2021/22.

For dette prosjektet søker vi nå etter Byggeleder Betong.

Stillingens arbeidsoppgaver:

Byggeleder har ansvar for å følge opp arbeider i tilknytting til konstruksjoner innenfor entreprisene, samt teknisk kvalitet på betongkonstruksjoner og murer. Arbeidet omfatter oppfølging av entreprenørens leveranser sammenhold med de krav som er satt i kontrakten, samt å fokusere på og tilrettelegge for gode relasjoner med entreprisens samarbeidspartnere. Entreprenøren skal kontrolleres med hensyn til fremdrift, kvalitet og rapportering. Videre skal kontraktsforpliktelser følges opp med et særskilt fokus på endringer, avvik og SHA. Det er også viktig å sikre en god tverrfaglig samordning med andre fag grupper innen entreprisen.

Det kan bli aktuelt å delta i oppfølging av prosjekteringsarbeidet, med tanke på utarbeidelse av løsninger, kontroll av tilbudsunderlag, samt å delta under anskaffelse av entreprenør.

Krav til kompetanse og erfaring:

Ressursen som tilbys må ha lang erfaring med oppfølgning av betongkonstruksjoner. Det er ønskelig med utdannelse som Ingeniør i konstruksjonsteknikk. Ressursen må ha erfaring med anleggs- og byggearbeider i tilknytting til bane, og ha en god innsikt i grensesnitt mot andre fagfelt som skal følges opp under denne type aktiviteter.
Ressursen må være selvgående og kommunisere godt internt og med eksterne parter. Oppdraget innebærer teamarbeid og det forventes gode samarbeidsevner. Medarbeiderne må selv være pådriver for å finne løsninger i samarbeid med kolleger, våre konsulenter og eksterne parter.

Vedkommende må evne å få ulike parter, av og til med motstridende interesser, til å jobbe sammen mot en felles løsning for oppdragsgiver. Alle arbeider utføres i nært samarbeid med øvrige medarbeidere i organisasjonen.
BU kan endre ansvarsområde og arbeidsoppgaver for oppdraget til andre deler av Bybaneprosjektet ved behov, innenfor ressursens kompetanseområde.

Ressursen må ha inngående kjennskap til bruk av de vanligste IT-verktøyer i bransjen.

Vedkommende må kunne kommunisere godt både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk.

Personen må ha gyldig førerkort klasse B.

Stillingens spesifikasjoner:

Søknadsfristen for denne stillingen er 20.02.18, men vi vil vurdere kandidater for lignende, evt. andre aktuelle stillinger fortløpende.

Arbeidssted: Bergen

Oppstart: Mars 2018

Varighet: Ultimo 2020

Techconsult tilbyr deg som ansatt:

  • Markedsmessige betingelser
  • Faglig utvikling og fleksibilitet gjennom å jobbe i prosjekter hos de største aktørene inne olje-, gass- og landbasert industri
  • God oppfølging av den enkelte medarbeider
  • Forsikringsordninger
  • Sosiale aktiviteter for de ansatte
  • Støtte til fysisk utvikling og trening

Techconsult legger stor vekt på å være nær sine ansatte, og være en profesjonell, trygg og hyggelig arbeidsgiver der du tydelig skal merke at du er i fokus.

Har du spørsmål rundt stillingen er det bare å kontakte meg, Ronny Meyer, på e-post: ronny.meyer@techconsult.no

Søk her

Vis flere stillinger: