Sommerjobb 2018 - Bygg, Anlegg eller Survey

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern. Vi har ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder bærekraftige prosjekter. Konsernet har i dag ca. 41 000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.

FirmaSkanska Norge
FylkeHele landet
Søknadsfrist01.03.2018

Vil du ha sommerjobb i Skanska og være med og gjennomføre de mest spennende bygg- og anleggsprosjektene i Norge?

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern. Vi har ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Konsernet har i dag ca. 41 000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.

Sommerjobb i Skanska 2018

I Skanska ser vi på studenter som viktige fremtidige ressurser, og derfor vil vi gjerne bli kjent med deg allerede i studietiden. Har du hatt sommerjobb er muligheten stor for å få fast jobb etter endt utdanning.

Skanska kan tilby deg som student en sommerjobb innenfor bygg , anlegg og Survey. Du vil få kjennskap til bransjen og et godt innblikk i hvordan det er å jobbe ute på prosjekt og hvor du aktivt deltar i prosjektarbeidet.

Sommerjobb i vår byggvirksomhet

Du vil være med å bygge boliger, kontorbygg, skoler og sykehus. Du vil være tilknyttet et av våre distriktskontor i de større byene, og arbeide på et prosjekt i nærheten av dette. Du jobber vanlig arbeidsuke, og tilknyttet ditt hjemsted eller ønsket lokasjon.

Sommerjobb i vår anleggsvirksomhet

Du vil være med å bygge veier, broer, kraftstasjoner og tunneler. Våre anleggsregioner er av nasjonal virksomhet og reising må påregnes. I anlegg arbeider man etter en arbeidstidsordning. Noen prosjekter har en 12 - 9-ordning, det vil si at man jobber 12 dager og har 9 dager fri. Andre alternativer til arbeidsordning er 4 dagers uke.

Sommerjobb i Skanska Survey

Skanska Survey er en spesialistenhet i Skanska Norge og en ledende leverandør av geomatikktjenester. Vi har avdelingskontor i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Du finner mer informasjon om Skanska på våre hjemmesider www.skanska.no

Kontakt oss på rekruttering@skanska.no om du har noen spørsmål.

Ønskede Kvalifikasjoner:

  • Fullført eller pågående studier fra Høyskole/Universitet innen relevante fagområder
  • Positiv, løsningsorientert og samarbeider godt med andre

Søknadsprosess

I søknadsskjemaet blir du bedt om å laste opp vedlegg. For at vi skal kunne vurdere din søknad er det nødvendig at du legger ved:
- CV

- Vitnemål og/eller karakterutskrift
- Personlig søknadsbrev, der du forteller kort om deg selv og ønsket arbeidsfelt

Søknadsfristen er satt til 1. mars 2018.

Søk her

Vis flere stillinger: