Nyutdannede 2018 - Bygg

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern. Vi har ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder bærekraftige prosjekter. Konsernet har i dag ca. 41 000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.

FirmaSkanska Norge
FylkeHele landet
Søknadsfrist01.03.2018

Vil du være med og gjennomføre de mest spennende bygg- og anleggsprosjektene i Norge?

Vi søker deg som er nyutdannet og vil være med på laget til et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern. Konsernet har i dag ca. 41 000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.

Du bør finne motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet.

Young Professionals Program
For å sikre at overgangen fra studier til arbeidsliv blir så god som mulig, blir alle nyutdannede deltagere i vårt Young Professionals Program (YPP). I løpet av programmet blir du kjent med strategien og kulturen vår, og du får muligheter til å bygge nettverk. Du får også grunnopplæring i sentrale områder som HMS og etikk, og du vil bli kjent med Skanskas ulike regioner og spesialistselskaper.

Jobb i Skanska

Det finnes gode utviklingsmuligheter i Skanska, uansett om du jobber i bygg, anlegg eller spesialistselskapene.

I tillegg til entreprenørvirksomheten, har vi spesialistselskaper innen boligutvikling, grunnarbeid, tekniske installasjoner, masseflytting, kontorinnredning, maskinutleie, modulbygging, stålkonstruksjon, asfalt, oppmåling og geologi.

Vi er en prosjektbasert organisasjon og har virksomhet der oppdragene finnes. Vi har også faste kontorer i de fleste større byene i Norge.

Bygg
Ved å jobbe innen vår byggvirksomhet, vil du være med på å bygge blant annet boliger, kontorbygg, kjøpesentre, skoler og sykehus. Du vil være tilknyttet et av våre mange distriktskontorer, og arbeide ute på et prosjekt i nærheten av dette.

Spesialister
Skanska ansetter også nyutdannede til flere av spesialistavdelingene som Survey og Teknikk.

Skanska Survey er en spesialistenhet i Skanska Norge og en ledende leverandør av geomatikktjenester. Vi har avdelingskontor i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Mulighetene er mange i Skanska, også internasjonalt.

Du finner mer informasjon om Skanska på våre hjemmesider www.skanska.no

Kontakt oss på rekruttering@skanska.no om du har noen spørsmål.

Søknadsprosess

I søknadsskjemaet blir du bedt om å laste opp vedlegg. For at vi skal kunne vurdere din søknad er det nødvendig at du legger ved:
- CV

- Vitnemål og/eller karakterutskrift
- Personlig søknadsbrev, der du forteller kort om deg selv og ønsket arbeidsfelt

Søknadsfristen er satt til 1. mars 2018.

Søk her

Vis flere stillinger: