Kontrollingeniør for driftskontraktene i Østfold

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeØstfold
StedMoss
Søknadsfrist09.11.2017

Driftsseksjonen på vegavdeling Østfold søker kontrollingeniør til driftskontraktene i Østfold

Driftsseksjonen har ansvaret for drift og vedlikehold av riks- og fylkesvegnettet i Østfold. Utover driftskontraktene har vi også ansvaret for større vedlikeholdsprosjekter, dekkelegging og vegoppmerking, fergesambandet Moss – Horten, diverse forvaltningsoppgaver samt ansvaret for økonomioppfølging og rapportering for hele vegavdelingen.

Driftsseksjonen er lokalisert i Moss og stillingen som kontrollingeniør vil ha sitt arbeidssted her. Driftsseksjonen har for tiden 15 medarbeidere.

Vegnettet i Østfold omfatter ca 280 km med riksveg, ca 1690 km med fylkesveg og totalt ca. 230 km med gangveg. Det er 5 driftskontrakter for oppfølging av vegnettet i Østfold som utføres av entreprenører etter konkurranse. Østfold sør og Østfold nord er de to største kontraktene. Østre delen av Østfold er delt i to mindre kontrakter, Halden og Ørje. I tillegg har vi en egen kontrakt for grøntarbeider i Østfold øst.

Som kontrollingeniør får du hovedansvar for å gjennomføre stikkprøvekontroller av dette vegnettet. Hensikten med stikkprøvene er å kontrollere at entreprenørene leverer rett kvalitet til rett tid i henhold til kontraktens bestemmelser. En del av kontrollene vil du utføre sammen med andre medarbeidere på seksjonen, mens andre deler vil du utføre alene. Enkelte kontroller skal også utføres sammen med entreprenørene. Stillingen innebærer en god del reisevirksomhet innen fylket. Du vil samarbeide nært med byggelederne på den enkelte kontrakt, og delta på byggemøter med entreprenørene.

Vi søker en kontrollingeniør som har:

  • Det kreves relevant utdanning (helst med vegteknisk fagretning) fra høyskole eller teknisk fagskole minimum 3 år. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene og gode personlige forutsetninger for stillingen kan kompensere for formell utdanning.

  • Erfaring som kontrollingeniør på driftskontrakt eller utbyggingsprosjekt vil være en fordel
  • Førerkort klasse B
  • Gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig
  • Må kunne beherske IT-verktøy

Det legges vekt på personlig egenhet ved ansettelse som kontrollingeniør, og vi ønsker oss medarbeidere som:

  • er samfunnsengasjerte
  • er selvstendige, strukturerte og fremtidsorienterte
  • er utadvendte, engasjerte og har gode samarbeidsevner
  • er faglig orientert og evner å motivere i samhandling med andre

En god og mangfoldig arbeidsplass

Vi er en seksjon med faglig orienterte medarbeidere. Vi setter pris på humor, arbeidsglede og evne til å være løsningsorientert.

Du får ryddige arbeidsforhold med mange goder og rettigheter. Selv om arbeidsmengden i perioder kan være stor, legger vi stor vekt på forutsigbarhet og mulighet for avspasering eller lønnskompensasjon.

Stillingen lønnes i henhold til lokal lønnspolitikk. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd til pensjonsordning i Statens pensjonskasse. Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Dessuten arbeider vi aktivt for a rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Vi gjør oppmerksom på at søkerens navn kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til seksjonsleder Arne Bjørklund på telefon 416 03 032.

Søk stilling

Vis flere stillinger: