Tax and Accounting Manager

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Group Functions
FylkeOslo
Søknadsfrist09.11.2017

Til å bistå alle NCC sine selskaper i Norge søker vi en dyktig og erfaren:

TAX AND ACCOUNTING MANAGER

Din rolle:

Som ansvarlig for skatteprosess og legal regnskapshåndtering i NCC Norge AS får du en aktiv og viktig rolle med en unik mulighet til å bidra med din erfaring og kunnskap innen regnskap og skatt. Du vil arbeide i en Financial Hub som støtter alle NCCs virksomheter i Norge.

Sentrale arbeidsoppgaver:

Som Tax and Accounting Manager vil du være faglig ansvarlig og en premissgiver innen området regnskap, skatt og merverdiavgift, og sørge for at regnskapsføringen skjer i henhold til gjeldende regelverk (IFRS og NGAAP). Du vil ha løpende kontakt med konsernregnskapsfunksjoner i Sverige, og følge opp og iverksette endringer i NCCs regnskapspolicy og prinsipper som følge av konsernbeslutninger. Du vil også være ansvarlig for å dokumentere og optimalisere skatteprosessen for alle NCC-selskaper i Norge i samarbeid skatteansvarlig i konsernet, samt være hovedkontakt mot sentralskattekontoret for storbedrifter.

I tillegg får du også ansvaret for utarbeidelse av ligningspapirer og årsregnskap med noter for alle juridiske enheter. I denne rollen vil du også bidra til kvalitetssikring og internkontroll i selskapet, og gi støtte til virksomheten ved behov.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Master eller bachelor innen økonomiske og administrative fag
  • Påbygging MRR vil bli vektlagt
  • Minimum 5 års arbeidserfaring, gjerne fra revisjon eller tilsvarende stilling i større konsern
  • Tung teknisk kompetanse innen IFRS og NGAAP
  • Dyp kunnskap om gjeldende legale krav innen regnskap, skatt og avgifter
  • Utmerkede kunnskaper i Excel
  • Gode kommunikasjonsegenskaper på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Vi ser etter en person som liker å jobbe i et team preget av åpenhet og ærlighet, og som har høy integritet. Du har samarbeidsfokus og evner å bygge gode relasjoner, i tillegg til å være strukturert og kunne jobbe selvstendig. Personen vi søker er analytisk og fleksibel, endringsorientert og pådriver til å skape forbedringer.

Vi tilbyr:

En faglig utfordrende stilling i en rolle som vil være en ettertraktet ressurs internt. Vi har konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt miljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Din arbeidsplass vil være på vårt hovedkontor på Brynseng i Oslo.

Høres dette interessant ut?

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål rundt stillingen - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 9. november 2017

Søk her

Kontaktpersoner:

Hilde Kristiansen
Head of Financial Controlling, NCC Norge AS
+47 951 79 565
hilde.kristiansen@ncc.no

Vis flere stillinger: