Avdelingsleder Prosjektledelse Kristiansand

Bygninger utgjør en fundamental del av vårt samfunnsliv og vårt privatliv. De senere årene har det vært økende etterspørsel etter energieffektive og miljøvennlige bygninger som følge av debatten rundt hvordan man skal imøtekomme klimaendringene. I tillegg er det fortsatt mye fokus på design, og det er stor etterspørsel etter unike og nyskapende designløsninger.

FirmaRambøll Norge
FylkeVest-Agder
StedKristiansand
Søknadsfrist28.11.2017

Divisjon Prosjektledelse består av ca. 80 personer med lokalisering i Kristiansand, Oslo, Sandefjord/Tønsberg, Fredrikstad og Drammen/Kongsberg.

Rambøll søker en erfaren og trygg leder til vår avdeling for prosjektledelse i Kristiansand. Vi har prosjektleder/byggherreombud og byggeleder-roller hos oppdragsgivere og prosjekt- og prosjekteringsledelse i Rambølls prosjekteringsoppdrag. Vi er engasjert i mange ulike typer av prosjekter, både offentlige og private, innen flyplass, veg, jernbane, bygg, næring, industri, anlegg og havner. Avdelingen har spesielt høy kompetanse og erfaring med prosjekter innen industri.

Om stillingen

En hovedoppgave er å sikre avdelingens resultater, lede og inspirere dyktige prosjekt, - prosjekterings- og byggeledere og sammen med disse videreutvikle avdelingen, medarbeiderne og avdelingens produkter.

Andre viktige oppgaver er:

  • Delta i divisjonens ledergruppe og være en sentral bidragsyter til dens vekst
  • Sikre at Rambøll vinner oppdrag
  • Følge opp gjennomføring av ulike prosjekter slik at Rambøll når sine forretningsmål
  • Forankre Rambølls verdier og strategier hos medarbeiderne
  • Initiere og lede forbedringsprosesser samt delta i felles faglige nettverk med andre Rambøll kontorer nasjonalt og internasjonalt

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har høyere utdanning (master el tilsvarende) og god ledererfaring innen prosjekt, - prosjekterings og byggeledelse. Du er en inkluderende leder som er troverdig, ærlig og real, resultat- og løsningsorientert og er en utpreget lagspiller. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner er:

  • Markeds- og forretningsorientering og evne til å skape merverdi for
  • Jobbe målrettet for at Rambøll skal være blant landets fremste innen prosjekt-, prosjekterings og byggeledelse
  • Faglig tyngde og integritet
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
  • Erfaring med organisasjonsutvikling og endringsledelse er en fordel

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt med Per Ola Ulseth, Direktør Prosjekt, mobil 982 10 500 per.ola.ulseth@ramboll.no dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Velkommen som søker!

Vis flere stillinger: