Kvalitetsleder

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca. 1,4 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca. 165 medarbeidere. Vi holder til i nye og moderne lokaler sentralt på Helsfyr, med en flott kantine, trimrom - og utsikt over hele Oslo!

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Søkere som ønsker sin søknad unntatt fra offentlighet, bes opplyse om dette og grunngi dette særskilt. I henhold til offentlegloven § 25 kan vi være forpliktet til å offentliggjøre opplysninger om søkere som har bedt om å bli unntatt offentlighet.

Les mer om Undervisningsbygg her www.undervisningsbygg.oslo.kommune.no

FirmaUndervisningsbygg Oslo
FylkeOslo
Søknadsfrist09.11.2017

Vår nye kvalitetsleder motiveres av å tenke fornyelse og kontinuerlig forbedring. Du vil være en aktiv bidragsyter i arbeidet med å forbedre og effektivisere våre virksomhetsprosesser for å nå våre mål. Vi arbeider med implementering av prosesseierskap i virksomheten, dette arbeidet må videreføres og drives av kvalitetsleder.

Du har ansvar for å sikre et funksjonelt styringssystem. En sentral oppgave vil være å fremme forslag til og implementere et nytt styringssystem de kommende årene, som også kan omfatte avvikshåndtering som fremmer gode lærings- og forbedringsprosesser.

Stillingen har personalansvar for to ansatte og rapporter til organisasjonsdirektøren.

Kvalifikasjoner

Det kreves utdanning fra universitet eller høgskole, relevant erfaring fra lederskap, prosjektledelse og fasilitering av prosesser ved utvikling og drift av styrings- og ledelsessystem.

Utdanning

Høyskole/Universitet

Egenskaper

Du kommuniserer godt og er flink til å motivere andre.

Utholdenhet og gjennomføringsevne faller naturlig for deg, og du er systematisk og analytisk i din arbeidsform.

Vi tilbyr

Stillingsbrøk: 100%

I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Du vil bli del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsfellesskap som skal bygge skoler vi er stolte av! Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser. VI har fleksibel arbeidstid og gode pensjons- og personalforsikringer.

Lønn etter avtale.

Les mer om hvordan det er å være ansatt i Undervisningsbygg: Trykk her

Søknader behandles av Cruit på vegne av Undervisningsbygg.

Spørsmål om stillingen

Kirsti Olsen

Organisasjonsdirektør

Telefon 450 02 384

Søk stilling

Vis flere stillinger: