Senioringeniør Jernbane elektro

COWI Norge består av 1100 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. I Bergen er vi 95 medarbeidere innen ulike ingeniørfag. COWI har et av Norges ledende fagmiljø innen byggeteknikk og jobber med mange spennende oppdrag innen helsebygg, flyplasser, ulike funksjonsbygg, undervisningsbygg, næringsbygg og industrianlegg.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist25.11.2017

COWI har en meget stek posisjon innenfor Jernbane og opplever stor etterspørsel etter senior prosjektledere som kan lede de store utbyggingsprosjektene som kommer. Vi søker etter deg som ønsker å være med og utvikle prosjektlederrollen i COWI og bidra aktivt til å styrke og videreutvikle vårt fagmiljø i Oslo, samt være med på å vinne og lede nye store og spennende jernbaneprosjekter for oss.

Vårt fagmiljø:

I COWI er prosjektledelse, planlegging og prosjektering av jernbane ett av våre kjerneområder. Vi har et anerkjent jernbanefaglig miljø med spesialkompetanse innen konvensjonelle- og høyhastighetsbaner, samt ulike typer helautomatiske banesystemer.

Nylig vant vi Fornebubanen i en joint venture med Multiconsult. Vi jobber også med planlegging av InterCity Østfoldbanen sammen med Multiconsult. Sammen med Acciona Ingenieria detaljprosjekterer vi de jernbanetekniske fagene på Nordens lengste jernbanetunnel, på Follobanen. På Bergen-Fløen finner vi løsninger på et av Norges mest omfattende signalprosjekteringsoppdrag.

COWI verdensledende innen planlegging av komplekse jernbane-, bane- og metroprosjekter, samt tunnel- og brukonstruksjoner. I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer, Det styrker vår evne til å levere både pålitelige og innovative transportløsninger effektivt i alle faser av prosjektene – med et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

Dine arbeidsoppgaver:

Dine primære arbeidsoppgave blir prosjektering av kontaktledning, og jordingsanlegg, herunder endringer i eksisterende anlegg og utarbeidelse av planer for bygging av nye anlegg. Prosjekteringen omfatter alle planfaser - fra utredningsnivå til byggeplannivå. Primært detaljplan og byggeplan. Relevante arbeidsoppgaver er :

  • Utarbeidelse av kravspesifikasjoner, faseplaner, kostnadsestimater og konkurransegrunnlag. Koordinere egen prosjektering med andre jernbanetekniske fagområder.
  • Operative bidrag til vekst i det eksterne markedet
  • Følge opp og bidra til gode relasjoner med de viktigste kundene
  • Bistå kunden med oppfølging under byggetid
  • Følge opp egne prosjekter
  • Bidra i RAMS analyser

Dine egenskaper

I COWI samarbeider vi med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og med kolleger på tvers av fag og geografiske grenser. Ønsker du å være en del av vårt sterke og internasjonale fagmiljø samt jobbe med de nye og store samferdselsprosjektene vi har foran oss ? Da er kanskje du den vi leter etter. Vi søker deg med følgende egenskaper:

  • Du er opptatt av godt samarbeid og trives i et raust og inkluderende arbeidsmiljø.
  • Du har solid forretningsforståelse, gode kommunikasjonsferdigheter og jobber målrettet for å oppnå gode resultater for COWI, våre samarbeidspartnere og kunden.
  • Du er nysgjerrig og evner å omstille deg med de endringene som markedet krever.
  • Du jobber strukturert og nøyaktig.

Dine komeptanse:

  • Erfaring fra komplekse og tverrfaglige prosjekteter innen samferdselselektro, erfaring fra gjennomføring av prosjekter innen anleggsledelse/byggeledelse kan kompensere for manlende erfaring innen samferdselselektro.
  • Spesialisering innen kontaktledning, og jordingsanlegg eller øvrig banestrømsforskyningsanlegg, AT-anlegg, lavspenningsanlegg, belysningsanlegg, togvarmeanlegg og/eller PIA anlegg
  • Erfaring med bruk av JBV prosjekteringsprogrammer: Candrop, KL_Fund og evt. andre «spesialprogrammer» som vindutblåsning og ledningskrefter.
  • Fordel med erfaring fra byggherreorganisasjon, rådgiver eller entreprenørbransjen
  • Fordel med kjennskap til bruk av AutoCad samt Nova Point og kunnskap om 3D prosjektering.

Arbeidssted: Oslo, Hasle/Løren

Søknadsfrist:25.november 2017

Kontaktperson:

Avdelingsleder Mona Stryken, tlf: 995 44 444, mail. mosy@cowi.com

Avdelingsleder Bjørn Johan Ranvik, tlf. 920 40 078 bjra@cowi.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: