AF Decom søker maskinførere til storsatsing på Vestlandet

AF Decom er Norges største rivingsentreprenør. Vi tar på oss oppdrag og miljøsanering av bygninger, industrianlegg, skipsvrak og andre type installasjoner og anlegg i hele Norge. Sikker og skadefri riving med høy grad av gjenvinning av industrielle anlegg har blitt vårt spesialområde. En ny og moderne maskinpark og kvalifiserte medarbeidere gjør det mulig for AF å rydde opp fra fortiden og klargjøre for fremtiden. AF Decom er sertifisert av DNV i henhold til NS EN ISO 9001 / 14001.

FirmaAF Decom
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist10.11.2017

Vi opplever økende ordretilgang på ROT (rehabilitering, ombygging og tilbygg)-prosjektene i AF Decom, og trenger to ansvarlige og initiativrike maskinførere på Vestlandet. Arbeidsdagen i AF Decom er hektisk, og ingen dag er lik.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Du vil få et stort handlingsrom med en dertil varierende arbeidsdag. AF har konkurransedyktige og prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Arbeidsdagen vil omfatte maskinelle og manuelle rivearbeider innenfor gitte krav til HMS, kvalitet, tid og produktivitet. Du vil få ansvaret for daglig oppfølging og vedlikehold av maskiner og utstyr. Maskinene som benyttes på ROT-prosjektene er fra 900kg til 8 tonn.

Vi ser først og fremst etter en initiativrik person, som liker å ta i ett tak, og som er selvgående. Erfaring fra tilsvarende eller liknende arbeid er ønskelig. Du må være mobil og samarbeidsvillig. Det er et krav at du behersker norsk, både skriftlig og muntlig.

Arbeidssted vil primært være Vestlandet.

Ved ytterligere spørsmål, vennligst ta kontakt med Personal- og HMS-sjef Ellen Gunderson på tlf. +47 936 15 107.

Søk her

Vis flere stillinger: