Foto: Leiv Peter Blakstad, MEF

Stor interesse for E6 Kolomoen – Moelv

Maskinentreprenørenes forbund (MEF) samlet i går kveld nesten 150 deltakere til informasjonsmøte om utbyggingen av Kolomoen – Moelv.

Arrangementet på Rudshøgda i Ringsaker var i sin helhet avsatt til nye E6.

- Både Hæhre entreprenør AS og Veidekke Entreprenør AS prioriterte å møte potensielle samarbeidspartnere i går kveld. Selv stilte vi med flere sentrale medarbeidere fra utbyggingsprosjektet, sier prosjektdirektør Øyvind Moshagen i Nye veier i en pressemelding.

I forsamlingen var omtrent 30 entreprenørselskap og 50 ulike leverandører representert.

- Utbyggingsprosjektet er tidenes mulighet for entreprenørene og leverandørene som er tilstede her i kveld, sa distriktssjef Leiv Peter Blakstad i MEF da han ønsket velkommen til møtet.

Prosjektdirektør Øyvind Moshagen informerte om status og reisen så langt. Sammen med utbyggingssjefene Kåre Nordsjø og Jarle Kristian Tangen var Nye Veier innom både Nye Veiers oppdrag, gjennomføringsmodell, HMS og BVP som anskaffelsesmetode.

- Vi stiller mer enn gjerne opp på slike arrangement for MEF. Det er viktig for oss å informere om status i utbyggingsprosjektet og vi har stor tro på at flere av de oppmøtte får oppdrag fra både Hæhre og Veidekke, sier Moshagen.

Utbyggingsprosjektet er delt i to strekninger. Prosjektleder Gudmund Roen orienterte om Hæhres oppdrag med å bygge 19 km motorvei fra Kolomoen til Arnkvern, mens prosjektleder Neal Nordahl fra Veidekke informerte om tilsvarende for de 24 km som Veidekke skal bygge fra Arnkvern til Moelv.

- Det er tydelig at mange ønsker oppdrag for Hæhre og Veidekke, og gledelig at så mange deltok på møtet vårt, sier Blakstad i MEF.

Hæhre Entreprenør AS er godt i gang på sin strekning, mens Veidekke Entreprenør AS starter anleggsarbeidene i november.