Teamleder/BAS Elektro Gruppe L

AF Energi & Miljøteknikk er et selskap i AF Gruppen. Vår virksomhet er etablert i Oslo, og vår kundeportefølje omfatter bygg og industri over hele Norge. Vi hjelper våre kunder med effektiv energibruk, lokal energiproduksjon og oppfølging av energiløsninger gjennom overvåking, driftsoptimalisering og servicekontrakter. Vi fokuserer på tiltak som gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet. Det kaller vi Blå Miljøeffekt.

FirmaAF Energi & Milljøteknikk
FylkeOslo
Søknadsfrist06.11.2017

AF Energi & Miljøteknikk AS er i kraftig vekst i Osloregionen og søker flinke elektrikere som ønsker å ta BAS/Teamleder-ansvar på større tekniske entrepriser.

Du vil få muligheten til å jobbe i noen av de mest spennende og fremtidsrettede prosjektene i landet, sammen med engasjerte og dedikerte medarbeidere. Nye byggemetoder, ny teknologi, BIM-kiosker og en tegningsløs byggeprosess er kun noen av tingene du kan vente deg i stillingen.

Vi søker deg som kan fylle rollen som en engasjert og involverende Teamleder/BAS, som leder andre fagarbeidere i produksjonslinjen. Du har Elektriker Fagbrev Gruppe L og fortrinnsvis relevant erfaring fra bransjen. Du har kanskje jobbet noen år som elektriker og ønsker deg nå en utfordring hvor du kan strekke deg mot et nytt nivå.

Du vil jobbe tett på anleggsleder og andre teamledere i den daglige produksjonen, samt ha jevnlig deltagelse inn i planlegging- og byggemøter, vernerunder mm.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være planlegging og gjennomføring av prosjekter, ledelse av medarbeidere i ditt team, samt være vår fremste kontaktperson og relasjonsbygger mot våre samarbeidspartnere og leverandører på byggeplassen. Du vil i denne stillingen ha en sentral rolle i produksjonen. Det er viktig at du behersker norsk og engelsk muntlig og skriftlig.

Vi ønsker at du har lyst og evne til å delta i utvikling av selskapet, sikrer kvalitet, HMS og kan bidra til ytterligere lønnsom vekst i selskapet. Samtidig kan vi kan by på et godt og ungdommelig arbeidsmiljø med spennende utfordringer og gode kolleger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling.

Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. Som en del av AF Gruppen vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med vår Prosjektdirektør Mathias Ødegård på tlf 41 69 19 25.

Søk her

Vis flere stillinger: