Regionssjef

Solid Entreprenør har røtter tilbake til 1975 i Rolvsøy i Østfold. Da etablerte eierne byggmesterselskapet som ble grunnlaget for dagens konsern Solid Gruppen. Siden da har selskapet utviklet seg til å bli en betydelig boligbygger og samarbeidspartner for andre boligutviklere over hele østlandsregionen. Solid Entreprenør AS er et datterselskap til Solid Gruppen som i tillegg består av Solid Prosjekt AS som driver eiendomsutvikling og Solid Eiendom AS som er gruppens eiendomsselskap. Solid Gruppen er i en rivende utvikling og omsetningen nærmer seg en 1 milliard kroner. Resultatene er solide.

"Menneskene utgjør forskjellen i Solid". Vi bygger våre relasjoner på gjensidig tillit og vilje til samarbeid. Solid Entreprenør har allerede startet flere prosjekter sammen med kunder i Oslo og Akershus Vest. Virksomheten er samlet i Region Vest med avdelingskontor i Asker. Mulighetene er gode for videre vekst både sammen med etablerte og nye kunder i området. Til å lede denne enheten i en spennende vekstperiode søker vi nå etter en ny

FirmaSolid Entreprenør
FylkeOslo, Akershus
StedOslo, Asker/Bærum
Søknadsfrist05.11.2017

Regionssjef

- utvikling sammen med kundene – bygge kultur internt

Som Regionsjef blir du den lederen i Solid som er nærmest kundene med et overordnet ansvar for alt fra første kontakt, kontrakt, prosjektutvikling sammen med kunden og til byggene er ferdigstilt og garantitiden er over. Du vil delta i konsernets ledergruppe. Hovedfokus vil være bygging av langsiktige relasjoner til etablerte og nye kunder og stadig effektivisering av produksjonen i samarbeid med kundene.

Dine arbeidsoppgaver vil foruten løpende kundekontakt være å støtte dine prosjektledere med nødvendige ressurser i prosjektene og sørge for at effektivitet og sikkerhet blir ivaretatt gjennom bruk av den interne stammen av polsk arbeidskraft. Du vil sørge for løpende oppfølging og rapportering av økonomi, HMS, fremdrift og andre målparametere.

Dine utviklingsoppgaver vil bli å sørge for at nye og etablerte medarbeidere tar til seg Solid sin måte å samarbeide med kunder på. Internt vil du også jobbe for stadig effektivisering av produksjonsapparatet.

Du bør minimum ha fem års erfaring som prosjektleder for boligprosjekter hos entreprenør. Formalkompetansen bør være høyskolebakgrunn fra bygg- og anlegg, men relevant erfaring fra å lede egenproduksjon vil kompensere for formell utdannelse.

Som person er du samarbeidsorientert, strukturert og gjennomføringskraftig. For å trives og lykkes i stillingen tror vi at du er en lagbygger, har et hjerte for egenproduksjon og liker å involvere deg med kunder.

For ytterligere opplysninger, kontakt konsernsjef Lasse Johansen, telefon 916 73 633 eller vår rådgiver i De4, Esten Solberg, telefon 932 52 511. Du søker ved å trykke knappen Apply her

Søknadsfrist 5. november 2017.

Vis flere stillinger: