– Vi merker det er mye folk på messen, sier Bjørn Petersen, adm. dir. i Hey’di.Kristin Mobakk, salgsansvarlig for kjedene i Hey’di viser de fire fargene og Marianne Fischer Paulsen, kategorisjef for blant annet maling i Maxbo viser boksen med betong-nyheten. Foto: Hey’di

Hey’di tungt til stede på Bygg Reis Deg

Den norske byggevareprodusenten satser stort på årets Bygg Reis Deg – og viser frem en rekke produkter på sin stand.

– Vi merker det er mye folk på messen – og god interesse rundt våre produkter, så vi er godt fornøyde så langt, sier Bjørn Petersen, adm. dir. i Hey’di til Byggeindustrien.

Han har blant annet lagt fokus på Waterseal-konseptet på messen.

Waterseal blir presentert for første gang under Bygg Reis Deg, og var en av de åtte nominerte kaditater til Byggenæringens Innovasjonspris, som ble delt ut onsdag.

Waterseal er en egenutviklet tilsetting til alle sement- og kalkbaserte produkter som gjør disse vanntette. Waterseal kan tilsettes i eksisterende og nye Hey'di produkter som flislim, fugemasse, puss, membran og så videre.

Det industrielle uttrykket har vært populært på messen – og her presenterte også Hey’di for første gang betongmaling som tåler vann - Hey’di Betonglook.

– Hey’di Betonglook er sementbasert og skal blandes med vann og påføres med kost. Tilsvarende produkter har til nå vært kalkbasert. Siden Hey’di Betonglook er sementbasert, kan det brukes både ute og i våtrom. Dette er nå noe man kan gjøre selv hjemme, uten profesjonell hjelp, sier Kristin Mobakk, salgsansvarlig i Hey’di.

Produktet kan brukes til å males over gamle fliser på et baderom, til å gi blomsterkrukker et betongutseende, på veggen i stua, på en hagebenk eller for å gjøre om en sliten kjøkkenbenk til en tilsynelatende betongplate.