UddjaurLindholmens Tekniska GymnasiumAdventsvägen

BetonmastHæhre med tre nye kontrakter i Gøteborg

BetonmastHæhre har vunnet tre nye kontrakter i Sverige. Kontraktene er totalentrepriser på til sammen cirka 650 millioner svenske kroner.

Den første kontrakten består av bygging av Adventsvägen, som er 125 nye utleieleiligheter med garasje, på totalt ca 11 300 kvm, i Kortedala, Gøteborg. Kontrakten med AB Framtiden er en totalentreprise på 225 MSEK. Beregnet byggetid på leilighetene er ca 24 månederog arbeidene er allerede i gang.

Den andre kontrakten er på bygging av 118 studentleiligheter og en førskole med fem avdelinger for Chalmers Studentbostäder. Studentleilighetene vil ha varierende størrelser, fra 20-55 kvm. Totalareal blir på cirka 7 200 kvm. Kontrakten er en totalentreprise med samspill på 125 MSEK. Byggingen starter opp i November 2017.

Den siste kontrakten er på bygging av Lindholmens Tekniska Gymnasium for Lokalförvaltningen Göteborgs Stad. Kontrakten er en totalentreprise i samspill på ca 300 MSEK. Prosjektet innledes i første fase med prosjektering og kalkyler, før fase to med byggestart starter i januar 2018. Bygget skal fungere som et landmerke og skal symbolisere utdanning og kompetanse. Råbygget blir produsert i mykt, håndterbart tre og betong.

- Vi er meget fornøyd med å vinne disse kontraktene. Etter tre år i det svenske markedet, har vi klart å etablere oss godt i Gøteborg regionen. Disse prosjektene bekrefter ytterligere vår posisjon. Vårt mål er å bygge en sunn og solid virksomhet med sterk vekst, og god lønnsomhet i Sverige, men med lokalt fokus. Vår gode ordreinngang er et resultat av en dreven organisasjon med høy kompetanse, et langsiktig markedsarbeid og gode relasjoner, uttaler Mattias Gustafson, VD BetonmastHæhre Sverige AB.

BetonmastHæhre er nå tungt etablert i både Gøteborg og Stockholm etter å ha vært i det svenske markedet i drøyt tre år.