Prosjektledelse til rådgivende bransje - Drammen

Ingeniør Compagniet AS er en av Norges største leverandører av tekniske konsulenttjenester, og totalleverandør av ingeniør- og prosjektadministrative tjenester på alle nivåer. På kundelisten har vi operatørselskap, leverandørindustrien innen olje & gass, industri og rådgivende virksomheter. Vi tilbyr spennende jobbmuligheter i Norge og i utlandet, meget konkurransedyktige betingelser og tett oppfølging. Ingeniør Compagniet er en del av Adecco Norge, og har kontor i Oslo, Drammen, Kongsberg, Stavanger, Bergen og Trondheim.

FirmaIngeniør Compagniet for PX Solutions
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist12.11.2017

På vegne av PX Solutions AS (PX) søker vi erfaren ingeniør eller sivilingeniør til prosjektledelse og prosjektering til deres kontor sentralt i Drammen.

PX er et ingeniørselskap med lang erfaring innen prosjektledelse, byggteknisk prosjektering og rådgivning. De arbeider primært med større nærings- og forretningsbygg, boligblokker og garasjeanlegg i tillegg har PX prosjektlederansvar i flere større miljøoppryddingsprosjekter.

PX bistår byggherren med å kartlegge tilstand og definere nødvendige tiltak. De følger prosessene hele veien fra start til prosjektet er godkjent og overlevert.

Bedriften har sentral godkjenning i tiltaksklasse 2 for byggesøknader, prosjektering og uavhengig kontroll.
PX benytter bl.a. AutoCad og ArchiCad i forbindelse med prosjektering.

Vi ønsker å komme i kontakt med dyktige prosjektledere innen bygg- og eiendomsbransjen. Stillingen er allsidig og innbefatter alle oppgaver relatert til nybygg og rehabilitering.

Arbeidsoppgaver:

Hvem ser vi etter?

Erfaring fra mellomstore til store byggeprosjekt, du har gode rutiner, god orden og har god kontroll på aktivitetene knyttet til prosjektlederansvaret.

Sivilingeniører/ ingeniører med erfaring som rådgivende ingeniør eller fra entreprenørbransjen. Annen relevant teknisk fagutdannelse, eller lang erfaring fra byggherre/rådgivende rolle kan kompensere for utdanningskravet. Det stilles krav til at du kan uttrykke deg flytende i norsk, skriftlig og muntlig.

Vi håper å finne deg som evner å jobbe selvstendig og ønsker å rådføre eksterne byggherrer gjennom hele prosjektløpet. Du vil være ansvarlig for alle deler i prosjektene; idéutvikling, forprosjektering for arkitektene, budsjettering og prosjektøkonomi, HMS/SHA, fremdriftsplanlegging, noe prosjektering, tidvis søknader til offentlige myndigheter, innkjøp og kontrakts arbeid, rapportering til oppdragsgiver.

Jobben består primært i prosjektledelse, men tidvis er det også behov for noe prosjektering innen brannteknisk, bygningsfysikk, BIM, arkitektur og statistiske beregninger / konstruksjonssikkerhet og uavhengig kontroll.

Kan du tilby troverdighet til bransjen og er løsningsorientert?

Du er positivt innstilt og vil jobbe i ett godt team med tre andre ingeniører, men du liker samtidig å ta ansvar og jobbe selvstendig.

Du ser for deg et langvarig, lojalt samarbeid, og ønsker å ta del i selskapets videre vekst da det på sikt kan bli mulighet for medeierskap.

Du er omgjengelig, hyggelig og utadvendt, samt har evnen til å se tingene fra flere sider. Du er konstruktiv og real for å finne gode løsninger for alle parter.

Vi tilbyr:

Vår kunde kan tilby:

  • Godt arbeidsmiljø i flat organisasjon med uformell tone
  • Fleksibilitet til å styre din egen arbeidsdag
  • Selvstendig stilling hvor alle assisterer hverandre etter behov
  • Hyggelige kollegaer med høyt faglig nivå
  • Konkurransedyktige vilkår
  • Lyse, fine lokaler, sentral beliggenhet på Bragernes i Drammen med gode parkeringsmuligheter
  • Utviklingsmuligheter for rette vedkommende

Er du den vi søker? Da ønsker vi å motta din CV sammen med noen ord om hvorfor du er rett mann/ kvinne for jobben.

CV/ søknad sendes: soknad.ic.drm@ingcomp.no

Søknader blir vurdert fortløpende.

Ved spørsmål kan Ingeniør Compagniet as kontaktes v/ Ingrid Mjøs: mobil: 4732 5065 eller mail: ingrid@ingcomp.no

Vis flere stillinger: