Robert Myhre

Robert Myhre blir ny partner i DLA Piper

Robert Myhre melder overgang til DLA Piper og styrker selskapets fokus på fagområdet offentlige anskaffelser.

Han har bred erfaring som partner og advokat i flere advokatfirmaer i Oslo, og har vært sekretariatsleder for Klagenemda for offentlige anskaffelser, KOFA. Myhre driver Forum for offentlige anskaffelser, og har omfattende foredragsvirksomhet over hele landet.

– DLA Piper har store vekstambisjoner og rekrutteringen av Robert Myhre viser igjen at vi satser målrettet innenfor de sektorer vi mener blir de sentrale i Norge i årene fremover. Vi vil se stadig mer behov for god rådgivning og advokattjenester knyttet til offentlig anskaffelser og vi gleder oss over å ha fått Robert Myhre på laget, sier Hans Christian Brodtkorb, managing partner i DLA Piper. Myhre vil nå i tillegg til Kjetil Johansen og Kjell-André Honerud utgjøre kjernen i DLA Pipers partnerteam med fokus på offentlig anskaffelser og regulatoriske forhold.

Resultatet av stortingsvalget 11. september vil i følge Myhre sørge for stor etterspørsel etter kompetanse innen offentlige anskaffelser i den neste fireårsperioden.

– Vi kan forvente at Solberg II regjeringen vil fortsette med sitt fokus på offentlig private samarbeid (OPS) innen en rekke sektorer som blant annet samferdsel og modernisering av offentlig sektor. Dette er bare to eksempeler på store områder hvor det i årene fremover vil være betydelig behov for kompetanse på rådgivning og advokattjenester innen offentlige anskaffelser, Videre er det offentlige en av de store innkjøperne av varer og tjenester hvor avtale og kontraktsrett er helt sentral for de involverte partene i privat og offentlig sektor, sier den nye DLA Piper partneren.

Robert Myhre har lang og solid bakgrunn som advokat og partner fra Wahl-Larsen advokatfirma i perioden 2014-2017, advokat og partner i Myhre & Co Advokatfirma fra 2007-2014, advokat i Hovind & Myhre i 2005-2007 og startet som advokatfullmektig i advokatfirmaet Winther Christensen i årene 1999-2000. Han var sekretariatsleder for Klagenemda for offentlige anskaffelser, KOFA, i årene 2003 til 2005. Fra 2000 - 20003 var Myhre rådgiver i nærings- og handelsdepartementet. Han er utdannet fra Universitetet i Oslo i 1999.

– DLA Piper er det eneste globale fullservice forretningsadvokatfirmaet i Norge. Videre har firmaet de siste årene satset stort i Norge gjennom rekruttering og vunnet spennende oppdrag. Det skal bli utfordrende og spennende å bli en del av DLA Piper, sier han.