Erfaren sivilingeniør/ingeniør VA til nytt kontor på Lillestrøm

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norden, med virksomhet som spenner over fem verdensdeler. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Norconsult er engasjert i prosjekter innen bygg og eiendom, samferdsel, energi, industri, vann og avløp, olje og gass, miljø, plan, arkitektur, sikkerhet og IT. Av selskapets 3 100 medarbeidere arbeider om lag 2 300 i Norge. Norconsult har 84 kontorer i Norge og internasjonalt. Hovedkontoret ligger i Sandvika i Bærum. Selskapet er eid av egne medarbeidere.

FirmaNorconsult
FylkeAkershus
StedLillestrøm
Søknadsfrist10.11.2017

Vil du være med på laget? Norconsult søker erfaren sivilingeniør/ingeniør Vann og avløp til vårt nye moderne kontor sentralt plassert på Lillestrøm ved stasjonen.

På landsbasis har Norconsult landets største rådgivende fagmiljø innen vann- og avløpsteknikk, med over 250 medarbeidere. På Vann- og avløpsdivisjonen ved hovedkontoret er vi rundt 90 medarbeidere som sammen utgjør et sterkt og kompetent fagmiljø innen vann- og avløpsteknikk. Her møter du engasjerte kolleger med bred kompetanse og stort nettverk i bransjen. Vi har medarbeidere i alle aldre, fra unge nyutdannede til erfarne seniorer.

Vann- og avløpsdivisjonen deltar i store og små oppdrag innen byutvikling, for både offentlige og private byggherrer og entreprenører. Vi arbeider i alle prosjektfaser – fra tidlig planleggingsfase til detaljprosjektering og oppfølging i bygge- og anleggsfasen. I våre oppdrag er prosjektering av kommunal infrastruktur, samordning av teknisk infrastruktur og helhetlige løsninger for håndtering av overvann noen av våre ansvarsområder.

Vi søker etter medarbeidere med erfaring fra vann og avløpsprosjekter. Vi ønsker en motivert medarbeider som kan ta ansvar for tverrfaglig koordinering og faglig kvalitet i leveranser. Det forventes at du arbeider selvstendig og kan bidra til opplæring og faglig utvikling av yngre medarbeidere. Er du vår nye kollega?

Vi tilbyr

  • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser i et ansatt-eid selskap
  • Faglige utfordringer i et stort tverrfaglig miljø
  • Spennende karrieremuligheter i store oppdrag
  • Godt arbeidsmiljø

Send søknad

Kontaktperson

Tom Baade-Mathiesen

Direktør, VA-Divisjonen

454 01 206

Send e-post

Vis flere stillinger: