Driftsleder Mosjøen, Driftskontrakter

Svevia er en av Nordens største vegentreprenører med 2000 ansatte og en omsetning på 7 mrd kroner pr år. Svevia Norge AS ble startet i 2011 med ide om å tilby den beste kompetansen som finnes i Sverige og i Norge på drift og vedlikehold av veger til det norske markedet. Vi er spesialister på drift av veger og på standardforbedringer av vegnettet. Svevia er representert over 100 steder i Sverige og 6 steder i Norge; Mo i Rana, Mosjøen, Støren, Oppdal, Røros og Trysil.

FirmaSvevia Norge
FylkeNordland
StedMosjøen
Søknadsfrist27.11.2017

Jobben

Svevia søker driftsleder for vår entreprenørvirksomhet på søndre Helgeland, herunder ledelse av driftskontrakt på oppdrag fra Skanska for E6 sør for Korgfjelltunnelen og driftskontrakt for Statens vegvesen for fylkesveger i Vefsn, Grane og Hattfjelldal samt Rv73. Arbeidsoppgavene består av ledelse av drifts- og anleggsprosjekter, styring av underleverandører og oppfølging av våre oppdragsgivere. Hovedvekten av arbeidet ligger i planlegging og gjennomføring av oppgaver i henhold til kontrakt, samt utvikling av entreprenørvirksomheten i området. Til stillingen ligger også perioder med beredskapsvakt. Personalansvar for 5 medarbeidere.

Vi tilbyr

  • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Kreative og faglig dyktige kollegaer i et hyggelig arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Kvalifikasjoner

Erfaring fra ledelse av drift-, vedlikehold- eller anleggsjobber på veg. Relevant teknisk kompetanse tilsvarende minimum teknisk fagskole og relevant erfaring, herunder kontraktskompetanse innen bygg og anleggsfag.

Vi legger stor vekt på din personlighet og evne til å få jobbene effektivt gjennomført i samarbeid med andre. I din rolle som driftsleder er det viktig at du er dyktig til å skape og vedlikeholde relasjoner, både internt og eksternt. Du må like å være innovativ og å løse problemer i samarbeid med kunde og leverandør. Du må ha erfaring, forretningssans og fokus på å levere god kvalitet. Du må identifisere deg med våre verdier; troverdig, omsorgsfull, innovativ og forretningsutviklende.

Er du den rette personen for oss, kan vi tilby deg en utfordrende jobb på en hyggelig arbeidsplass med godt fellesskap.

Søk på stillingen via linken nedenfor. Vennligst send din søknad så snart som mulig fordi rekrutteringen er pågående.

Kontaktpersoner

Daglig leder Lars Reitan

Tfn: +47 93480058

Distriktssjef Hallbjørn Berg-Hansen

Tfn: +47 951 38046

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: