NCC søker Anleggsleder til Færøyene

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Infrastructure
FylkeUtlandet
StedHoyvik, Færøyene
Søknadsfrist26.11.2017

NCC Infrastructure gjennomfører små og store infrastrukturprosjekter i Norden, med verdi fra noen millioner til flere milliarder kroner. For å styrke vår posisjon og forene vår samlede kompetanse og kapasitet, har vi organisert vår virksomhet i nordiske forretningsområder. I NCC Infrastructure har vi blant annet etablert en enhet som er ansvarlig for tunnel og tung masseforflytting, Region Tunnel & Heavy Masshandling.

Region Tunnel & Heavy Masshandling er i dag spesialisert på tunneldriving og tunnelinnredning, og gjennomfører flere større infrastrukturprosjekter. Flere av prosjektene er i samhandling med andre distrikter og regioner i NCC. Regionen har i dag omlag 200 ansatte og prosjektene strekker seg fra store tunnelprosjekter i Norge til et stort og spektakulært prosjekt på Færøyene. Vi ønsker nå å styrke vårt team med en anleggsleder til vårt tunnelprosjekt på Færøyene.

ANLEGGSLEDER

Som anleggsleder med tilknytning til forretningsenheten NCC Infrastructure, Tunnel & Heavy Masshandling, vil du ha ansvar for produksjon på anlegget. Herunder ligger også personalansvar og ledelse av medarbeidere og funksjonærer, planlegging, økonomi, kontrakt og underentreprenører. Anleggsleder vil også kunne tillegges ansvar som anleggets ansvarlige representant overfor kunde.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, du må våge å tenke nytt og du er tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og du vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.

Som anleggsleder er det en fordel at du har:

  • lederferdigheter og gode kommunikasjonsevner
  • operativ erfaring som anleggsleder fra tunnelprosjekter
  • relevant teknisk utdannelse, minimum bachelornivå
  • kontraktsforståelse og økonomikunnskaper

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Din arbeidsplass vil i hovedsak være på prosjekt på Færøyene, men du må også regne med noe tid på vårt hovedkontor på Brynseng i Oslo.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Johnny Aastad hos Compass Human Resources på telefon +47 909 80 198. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Skriftlig søknad med CV kan lastes opp via denne siden

Søknadsfrist: snarest

Vis flere stillinger: