Foto: Optimera

Montér Stabekk åpner etter ombygging

Montér Stabekk åpner dørene i ombygde lokaler torsdag 19. oktober.

Det skriver morselskapet Optimera i en pressemelding fredag.

Den gamle bygningsmassen i til Montér Stabekk er revet og erstattes med nytt og moderne bygg. Dette inkluderer et nytt uteområde, temperert listverksrom og utvidet butikk. Nye Montér Stabekk får et betydelig større uteområde enn tidligere, med flere parkeringsplasser og tilpassede områder for visning og lagring av byggevarer. I tillegg vil det nye bygget ha drive-through, slik at kunder kan kjøre direkte inn i lageret og plukke de varene de trenger, skriver Optimera i pressemeldingen.

Byggevarehuset kan nå også tilby listverk som er lagret i et støvfritt, fukt- og temperaturstyrt listverksrom. Listverket vil da være klart for montering umiddelbart, uten behov for akklimatisering, heter det i meldingen.

– Årsaken til at vi valgte å gjøre en så stor ombygging på Montér Stabekk er at vi ønsker våre kunder en bedre handleopplevelse gjennom enklere tilkomst, større uteområde, et større og bredere varesortiment, og ikke minst at det blir raskere og enklere å finne frem til varene, uttaler Sondre Opheim, regiondirektør for Optimera, Region Øst.

Nye Montér Stabekk vil også tilby et større sortiment innen maling og tilbehør, parkett- og gulvprodukter, varme, dører og vinduer, sesong- og hageartikler, samt verktøy og festemidler, heter det i pressemeldingen.

Nye Montér Stabekk åpner 19. oktober.