Financial Controller

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern. Vi har ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Konsernet har i dag ca. 41 000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.

Skanska Commercial Development Nordic (Skanska CDN) sitt oppdrag er å initiere, utvikle og selge eiendomsprosjekter som kontorbygg, logistikk og varehus i Norden. Vår kompetanse er å finne de riktige stedene og å skape et godt arbeidsmiljø der bedrifter kan lykkes og trives. Vår viktigste suksessfaktor er å forstå våre kunders virksomhet så godt at deres lokaler blir en av organisasjonens største og viktigste eiendeler. Vi streber etter å være i forkant når det gjelder å utvikle og levere bærekraftige lokaler som gir verdier for både leietakere og investorer. Våre ca. 110 ansatte opererer i seks regioner; Stockholm, Göteborg, Malmö, København, Helsingfors og Oslo.

Skanska Commercial Development Norway består i dag av ca 10 personer. Vi sitter i en aktivitetsbasert kontorløsning sammen med øvrige enheter i Skanska sitt hovedkontor på Sundtkvartalet.

FirmaSkanska Commercial Development Norway
FylkeOslo
Søknadsfrist06.11.2017

Financial Controller til Skanska Commercial Development Norway

Rollen

Som Financial Controller får du en aktiv og viktig rolle med en unik mulighet til proaktivt bidra med din erfaring og kunnskap innen økonomi og finans. Du vil arbeide tett på virksomheten og gi støtte til Administrerende Direktør og andre deler av enheten som leasing, markedsføring, prosjekter og forretningsutvikling. Financial Controller er også en del av det sentrale økonomimiljøet i Skanska CDN.

Arbeidsoppgaver:

  • Ansvarlig for økonomisk styring, oppfølging og analyse
  • Ansvarlig for rapportering til konsern (måneds-, kvartal- og årsrapportering)
  • Planlegge og lede budsjett- og prognoseprosessene
  • Planlegge og lede prosessen rundt Business Plan
  • Være faglig ansvarlig og støttespiller når det gjelder det finansielle rundt investeringer og gjennomføring av prosjekter
  • Deltager i tomte- og eiendomsvurderinger og transaksjoner.
  • Evaluere og utvikle den operative selskapsstrukturen og ha den løpende kontakten med revisor
  • Være faglig ansvarlig innen skatt, merverdiavgift og transfer pricing i enheten
  • Håndtere bankgarantier og andre sikkerhetstillelser i samarbeid med Skanska Financial Services
  • Være delaktig i håndtering av driftseiendommer
  • Delta i controllernettverket i Skanska Norge

Din Profil

Vi søker deg som har en mastergrad eller tilsvarende innen økonomi, finans og regnskap og har 3- 5 års jobberfaring. Bransjeerfaring blir sett på som et pluss, spesielt erfaring innen skatte- og merverdiavgift innen eiendom. For å lykkes i rollen kreves det gode kunnskaper innen konsernregnskap og internasjonale regnskapsstandarder.

Språk: Flytende engelsk muntlig og skriftlig

Du er selvstendig, analytisk, fleksibel og helhetstenkende og har interesse for å bidra til å håndtere og formidle Skanska sine mål og visjoner. Du liker å jobbe i et team preget av åpenhet og ærlighet og liker å jobbe med mennesker. Du har i tillegg til å ha evnen til å strategisk utvikle prosesser, systemer og rutinene innen økonomiområdet.

Om du vil være med å utvikle byområder, gjøre en positiv forskjell og jobbe sammen med engasjerte og åpne mennesker, så er dette det rette neste steget for deg

Vi kan tilby

  • Spennende utfordringer og trivelige kollegaer i et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern
  • Et forretningsområde som er ledende innen utvikling av kontor i Norden med målsetting om å bli ledende også i Oslo
  • Du vil bli en del av et sterkt globalt fagmiljø, med muligheter for personlig utvikling
  • Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og mulighet for medeierskap gjennom vårt aksjeprogram

Intervjuer vil skje løpende, så send inn din søkand inkludet CV så snart som mulig. Alle søknader og forespørsler håndteres konfidensielt.

Søknadsfrist: 06.11.2017

For nærmere opplysninger om stilling, kontakt

Bjørn Mattsson – Direktør, Skanska CDN, +47 92 85 16 16

Kristian Brende – Sjefscontroller, Skanska Norge, +47 982 10 229

Søk stilling

Vis flere stillinger: